Сряда, 23 март – Силно вдъхновени

Днес Меркурий влиза в съвпад с Нептун, което може да има два потенциални ефекта.

Нептун предполага мистерии, прикрити измами, неясноти. Заради това се изразявайте – ясно и точно. В същото време ще имате завидна интуиция, която ще ви помага да взимате точните решения.

Положителните ефекти от разположението на Меркурий и Нептун ще са, че ще се чувствате силно вдъхновени и много активни в сферата на изкуствата. Нептун ще стимулира социалната ви ангажираност. Денят ви ще премине под знака на принципа: който дава и на него ще му се даде.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес обърнете внимание на здравето си. Ако се чувствате изморени и без капчица енергия, отидете на масаж, започнете пречистваща диета и се заредете с положителни емоции.

Телци, днес се овладейте – както сте започнали, скоро ще ви връчат титлата „Кариерист на годината“. Никой няма полза от вашата раздразнителност и дразнеща амбициозност – дори и вие самите.

Близнаци, бъдете търпеливи – днес ще трябва да се справите с редица предизвикателства. Ще полагате огромни усилия, а резултатите ще са незначителни. Все пак, макар и много бавно, се приближавате до целта.

Раци, днес е много вероятно да се превърнете във вдъхновение за вашите колеги и дори в стимул за подобряване на качеството и производителността в компанията. Стремете се да бъдете безупречни, защото най-болезнено се пада от високо.

Лъвове, днес звездите препоръчват да внимавате какво казва шефът ви – с какъв тон и с каква формулировка. Важно е, защото работите по бизнес проект на компанията ви, на който се възлагат най-много надежди да ви изтегли на първи позиции в бранша ви.

Деви, днес ще получите много ценна информация – супер важна за бизнеса ви. Не я пренебрегвайте, а инвестирайте в новооткрилите се за вас ниши – възобновяеми енергийни източници и озеленяване на градската среда.

Везни, днес подчинените ви ще предложат изключително решение на финансовите ви проблеми. Възнаградете ги щедро и покажете, че ще разчитате на тяхната находчивост и прозорливост и в бъдеще.

Скорпиони, бъдете сдържани в изразяването на емоциите си – само така ще подобрите отношенията си с бизнес партньорите си. Сега определено не е за песни и танци на народите.

Стрелци, не отхвърляйте чужди съвети и протегната ръка за помощ – не подозирате колко ценни са те за вас тъкмо днес.

Козирози, днес спокойно може да поискате от шефа си повишение. Но добре обмислете аргументите си и изберете подходящо облекло – не забравяйте, че началникът ви много държи дори на незначителни детайли.

Водолеи, началниците ви ще проявят неочаквано доверие към вас. Не се възползвайте от ситуацията, а покажете, че плюсовете от нея са както за вас, така и за компанията, в която работите.

Риби, днес в офиса – особено в женските колективи – ще кипят страсти.

Ако вие не действате като миротворец, по-добре изобщо не се забърквайте в конфликти и стриктно се придържайте към преките си задължения.