Джини Уизли също каза “да”

Британската актриса Бони Райт също премина към отбора на омъжените. За това се разбра преди няколко дни от личната ѝ Instagram страница. Ето какво друго се знае до този момент:

 

За феновете на култовата поредица, повечето от които пораснаха редом с актьорите, е напълно нормално, че идолите им също са вече зрели хора: венчаят се, имат бляскава кариера или стават родители. Даниъл Радклиф е в сериозна връзка, Ема Уотсън жъне успех след успех, а преди време Рупърт Гринт стана татко на момиченце, както вече писахме.

Но за почитателите на “Хари Потър” – вестта, че Бони Райт е вече задомена – дойде като гръм от ясно небе. Става дума, че преди това 31-годишната звезда бе сгодена за нейния колега и сънародник Джейми Кембъл Бауър от април 2011-а до юни 2012-а. А изведнъж се разбира, че е сключила таен брак с нова любов…

Вчера беше най-хубавият ден в живота ми. Благодарение на съпруга ми!“ – написа актрисата в Instagram. В Интернет пространството даже излязоха и няколко снимки от сватбеното им тържество, но с не много добро качество.

Бони Райт с Даниъл Радклиф в сцена от „Хари Потър и Нечистокръвния принц“ (2009).

Двамата не разкриват подробности относно връзката си; знае се само, че официално са заедно от 2020 година. Съпругът се казва Андю Лококо и е американец. Само преди месец Бони Райт сподели, че се е преместила да живее в къщата на Андрю в Калифорния.

Лондонският университет по изкуствата.

Да припомним, че след ролята си на Джини Уизли, знаменитата личност няма други големи и запомнящи се изяви в света на седмото изкуство. Вместо това, след като се дипломира от Лондонския университет по изкуствата през 2012-а със специалност кинематография, създава своя собствена продуцентска компания – BonBonLumiere. Все пак актрисата взе участие в едночасовия специален епизод „Завръщане в Хогуортс“ на HBO, посветен на 20-ата годишнина от премиерата на „Хари Потър и философският камък“.