Бионсе скоро ще гледа филм за баща си

Нов кинематографски проект ще разкаже по-ясно за живота и кариерата на Матю Ноулс. Ето какво друго се знае до този момент:

 

 

Прочутата американска певица и сестра ѝ Соланж, която също има задоволителна кариера като музикантка, дължат своите успехи и на баща си – 70-годишния Матю Ноулс. Малцина са запознати с този факт и заради това е предполагаемо, че за зрителите и феновете на Бионсе ще бъде интересно да видят и разберат за личната история на баща ѝ?

Бионсе със сестра си Соланж.

В интерес на истината, неотдавна бившият мениджър на Destiny’s Child (откъдето музикалната кариера на Бионсе тръгва стремглаво нагоре) продаде музикалната си компания Music World Entertainment Group на инвестиционния фонд APX Capital Group. Но по време на сделката афроамериканецът твърдо настоява да получи позицията на филмов и телевизионен директор на групата. А чрез новия си статус, бащата на Бионсе и Соланж безпроблемно може да започне с екранизацията на собствения си биографичен филм, наречен „Историята на Матю Ноулс“ (The Mathew Knowles Story).

Матю Ноулс.

Благодарение на тази уникална колаборация и бидейки лично отговорен за този нов филмов проект на APX, ще мога да споделя моята биография чрез завладяващо разказване, музика и достатъчна доза забавление. Това е историята на моя живот и за мен това наистина е огромна чест...“ – сподели преди няколко дни гордият баща и дядо пред медията Deadline.

Кадър от „Методът „Уилямс“ (2021).

Да припомним, че това далеч не е първият подобен кинематографски проект. Миналата година излезе игралният филм „Методът „Уилямс“ (King Richard), режисиран от Рейналдо Маркъс Грийн. Биографичната лента разказва за Ричард Уилямс – бащата на суперизвестните тенисистки Серина и Винъс Уилямс, изигран от самия Уил Смит (също и продуцент на визуалния разказ), който впоследствие печели престижните награди „БАФТА“ и „Гилдията на екранните актьори“ за най-добра мъжка роля. Сестрите Уилямс са съответно изиграни от Сания Сидни и Деми Сингълтън.