Мъжка мода: Луксозно спортно яке на Philipp Plein

Прочутата немска марка отново изненадва верните си фенове.

 

 

 

Bomber Nylon Embroidery PP1978 е луксозно спортно яке, съставенo от 100% полиестер. Разполага с цип, два джоба, яка и вътрешна подлата. На маншетите и яката са избродирани името на моделиера/марката и годината на раждането му. Логото е изобразено върху известния шестоъгълник на лейбъла с инициалите PP.

Красивото спортно яке може да бъде поръчано от официалния сайт на бранда https://www.plein.com/bg/bomber-nylon-embroidery-pp1978/PAAC-MRB1678-PNY002N_02.html?cgid=men-clothing-outerwear_and_coats#cgid=men-clothing-outerwear_and_coats&pmin=1%2C00&prefn1=hasPicture&prefv1=true&start=41 или намерено във физически магазин в София, намиращ се на улица „Съборна“ № 4. Цена – 1750 евро.

Талантливият немски дизайнер Филип Плейн е роден на 16-ти февруари 1978 г. в Мюнхен, Западна Германия. През 1998 г. основава Philipp Plein International Group в родния си град. Неговият стил се откроява с лъскавите черпи, покрити с диаманти, и дръзките дизайни на кожените му дрехи. Звезди от ранга на Линдзи Лоън, Снуп Дог, Рита Ора, Наоми Кембъл, Иги Азалия, Фърги, Крис Браун и Парис Хилтън също са носили неговите текстилни творения. Филип Плейн е не само носител на множество престижни награди, но и компанията му носи годишни приходи от 300 млн. долара.