Сряда, 20 октомври – Опасност от кавги

Слънцето и Луната са разположени в опозиция една срещу друга. Наблюдава се Пълнолуние в Риби. Това ще се отрази като противопоставяне между мъжете и жените и избухване на спорове, прерастващи в караници и тежки кавги.

В действителност е добре известна максимата, че противоположностите се допълват, но днес мнозина няма да са съгласни с това. Важно е днес да не се взимат прибързани решения.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

При Овните твърде силните емоции ще им създадат проблем. Ще се чувстват объркани и депресирани още повече, че има риск да загубят сериозни суми. Споровете и кавгите ще ги изтощят до степен, в която просто ще искат да зарежат всичко и да избягат някъде далеч. Препоръчително е да не губят позитивизма си и да са благодарни за това, което са постигнали и имат. Всеки преминава през трудни моменти, важното е да го направи с достойнство и да си извлече поуки.

За Телците е много вероятно да загубят време и енергия в неблагодарни дейности. Много е вероятно в бизнеса си да не постигнат резултата, към който се стремят. Това ще се дължи основно на желанието им да ощастливят всички едновременно. Мисия почти невъзможна. Ето защо не си струва да губят време и енергия напразно, а да се концентрират върху нещата, които ще са полезни тъкмо за тях.

Представителите на зодия Близнаци ще положат неимоверни усилия, за да спестяват, но позициите на планетите са такива, че няма да имат шанса да попаднат в категорията на топ пестеливците. Не трябва да съжаляват много – просто са във фаза на разточителства, която няма да продължи дълго.

Раците е добре да изработят споразумение, на чиято основа най-накрая да стъпят взаимоотношенията им с партньорите в бизнеса. Тази стъпка е важна за тях, защото, макар и за спечелването на доверието им да трябва да се положат огромни усилия, те не трябва да губят вяра в другите – особено когато поемането на ангажименти е подкрепено с подписи.

За Лъвовете сега е идеалното време да започнат и втора работа. Като цяло денят е добър за взимане на решения, които ще повлияят на увеличаването на финансите им.

Девите ще са много ентусиазирани и няма да се притесняват да рискуват. В същото време всяко тяхно решение ще е взето след много размисъл и многократно разиграване на различни сценарии.

Везните могат да влязат в сериозни пререкания със свои близки или бизнес партньори по различни финансови въпроси. Препоръчително е да не отстъпват от позициите си, но да ги излагат аргументирано, което означава – хладнокръвно и с много доказателствени тези.

За Скорпионите е препоръчително днес да инвестират само в произведения на изкуството. Ще получат сериозна възвръщаемост след години.

Стрелците ще имат усещането, че около тях избухват десетки финансови мини. Но ще държат случващото се под контрол, заради което нямат основания да се притесняват.

Козирозите с радост ще помагат на колеги и бизнес партньори – както със съвети, така и финансово. Възможно е дори да ударят едно рамо на конкуренцията. За тях обаче е добре да си правят сметката, най-вече когато става дума за финансова възвръщаемост на инвестициите и да не бъдат наивни.

Водолеите трябва да са особено внимателни, когато взимат решения, свързани с износ на стоки или фондови пазари.

Препоръчително е да избягват хазартни дейности, в противен случай ще натрупат полезен, но много горчив опит.

За Рибите е препоръчително да не са алчни и да се придържат към рутинните си ангажименти и задължения. Днес това е най-добрата тактика да не влизат в излишни пререкания и спорове с хора, които държат на тях и ги ценят.