Сряда, 19 януари – Добър ден за преговори

Тази сряда на звездното небе не се наблюдават съществени промени, така че най-силно ще се усеща влиянието на планетата Меркурий. Смята се, че третият ден от седмицата е управляван именно от тази планета.

Меркурий ще повлияе положително на преговорите ви, търговските отношения, продажбите, а също и на всякакъв вид интелектуална работа.

Всякакъв тип разговори биха били успешни. Така че може да се обадите на някого, когото от доста време не сте чували. Това ще му донесе радост. И ако направите малък подарък на някого, също ефектът ще е положителен и за получаващия, и за даряващия.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не демонстрирайте недоволството си, провокирано от другите, дори и да е съвсем справедливо. Не бързайте да се карате, защото хората, предизвикали гнева ви, могат в бъдеще да ви окажат невероятна помощ.

Телци, не бързайте да отваряте нов клон или представителство на компанията си. Сега това няма да е добър ход. Не прибързвайте, защото има вероятност на повърхността да излязат стари пропуски.

Близнаци, днес е благоприятен ден за професионално обучение и самообразование. Препоръчително е да си купите повечето от най-новите заглавия в областта, която ви интересува, и веднага да започнете да ги изучавате. Така ще останете на върха в сферата, в която развивате бизнеса си.

 

Раци, днес е препоръчително да планирате финансовите си разходи. Бъдете спестовни, иначе рискувате да останете без нищо! А това, във вашия случай, е крайно нежелателно.

Лъвове, днес се отдайте на почивка! Отпуснете се за малко – така и колегите, и бизнес партньорите ви, които по волята на съдбата работят с вас, ще си поемат дъх. Бъдете малко по-снизходителни.

Деви, днес не таете нереалистични надежди, а работете здраво. Така или иначе задачите, които ще изпълните днес, не предполагат голяма творческа енергия, ето защо не ги отлагайте за по-благоприятно време.

Везни, ако днес успеете да промените коренно ситуацията и да работите в напълно нови и необичайни условия, то смятайте, че сте победили себе си и рутината. Тази победа ще ви позволи да се справите с всички онези неща, които са ви отнемали много време и нерви.

 

Скорпиони, днес ще ви бъде доста трудно да си спомните всички подробности около ангажимента, който сте поели преди време, а трябва да изпълните в рамките на 24 часа. Дори и да можете да се похвалите със завидна памет, друг път си записвайте.

Стрелци, днес само чувството ви за хумор ще ви помогне да се справите с трудностите, които ви очакват. Ще сте в еуфорично настроение, което ще удиви шефовете и бизнес партньорите ви, но и те ще се заразят от положителното ви отношение към случващото се. Това ще увеличи шансовете ви за успех.

Козирози, днес е препоръчително да не се разсейвате – фокусирайте се върху задълженията си. В противен случай работният ви ден заплашително ще се проточи и ще изглежда безкраен.

Водолеи, тази сряда ще прилича на миналата. Ще са като две капки вода, стига, разбира се, да не решите да я боядисате във всички цветове на дъгата. Това може да стане, като проявите много въображение и в най-елементарните неща, с които се захванете.

 

 

Риби, днес в бизнеса ви могат да настъпят обърквания. Това важи особено за онези от вас, заети в сферата на недвижимите имоти и здравеопазването. Ще изпаднете в много непредвидени ситуации, които сериозно ще опънат нервите ви. Но упоритата ви работа ще ви се отплати щедро.