Сряда, 15 юни – На специална мисия

Днес Марс и „планетоида“ Хирон, който обикаля между Сатурн и Уран, ще си взаимодействат по такъв начин, че ще увеличат смелостта и увереността ви.

Във вас ще се събуди истински воин. Дори и да трябва да свършите нещо по-обикновено – като например да купите продукти за обяда или вечерята, ще сте като на специална мисия.

Онези от вас, които днес предприемат някакви по-специални действия, ще имат добри условия да ги реализират. Бъдете бдителни да не губите мярката, независимо с какво се занимавате.

Внимавайте да не действате прибързано и без да се съобразявате с другите хора. Марс в основата си насърчава егоистичните подбуди и ще трябва да намерите златната среда между личния интерес и този на бизнес партньорите ви или на вашите близки и приятели.

Взаимодействието между Марс и Хирон може да означава и щастлив обрат в живота ви. Така че обръщайте внимание на всичко по-специално, което ще се случи тези дни в живота ви. Но взимайте добре обмислени и последователни решения.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, има голяма вероятност да получите предложения от партньорите си от чужбина да започнете нов бизнес.

Подобни идеи може веднага да ви запалят, но е препоръчително първо добре да обмислите офертата и преди да я приемете, внимателно да разчетете финансовите си възможности да покриете своята част от сделката.

Телци, ще сте много радостни, защото денят ви ще тече по план – работете така, както сте го правили досега. Може да внесете само някои малки корекции във финансовите си планове. Само така ще имате напредък.

Близнаци, ще имате голям успех в бизнеса си, ако сте сред тези, които вярват, че, за да имат щастливи старини, най-важно е как планират финансите си, докато са в разцвета на силите си.

Раци, днес ще спечелите, ако инвестирате в сезонен бизнес – заложете на продажбата на сладоледи в неочаквани цветове, с имената на филми. Ако нямате необходимите средства, е препоръчително да изтеглите кредит или да вземете назаем от приятел или бизнес партньор.

Лъвове, днес ще имате успешни пътувания – макар и да ви се сторят скъпи, много е вероятно в резултат на тях да увеличите доходите си, защото ще привлекат нови клиенти.

Деви, ще сте в добро настроение заради положителното развитие на финансовите ви възможности. Ще успеете да реализирате както краткосрочни, така и дългосрочни планове. Парите днес ще имат голямо значение за вас, но дори и да ви се струват малко, ще успеете да изпълните задачите, които сте си поставили.

Везни, днес ще се чувствате като във ваканция – няма да извършвате никакви финансови операции, но е добре и да не правите излишни харчове, защото в близко бъдеще ще имате неочаквани разходи.

Скорпиони, днес е подходящо време да си резервирате билет за пътуване към място, на което винаги сте искали да отидете и да се заредите с нова енергия.

Вие може да си го позволите – тези ваши харчове няма да са фатални за бизнеса ви, а по време на пътуването ще сте с отворено съзнание и ще ви хрумнат нови идеи за инвестиции.

Стрелци, бъдете внимателни в решаването на финансовите си проблеми – всяка лекомислена постъпка от ваша страна ще ги задълбочи още повече. Бъдете търпеливи и хладнокръвни.

Козирози, днес ще имате успех, ако инвестирате в стратегически решения на наболели проблеми. Поканете за партньори в бъдещото си начинание бизнесмени, които смятате за конкуренти. В скоро време ще откриете, че когато работите заедно, печелите неимоверно много – като непобедим отбор.

Водолеи, днес не правете скъпи покупки, независимо от съветите, които ще получите. Уви, в близко бъдеще няма да ви бъдат осигурени така необходимите финансови инжекции и ще трябва да затягате коланите. Разчитайте на спестяванията си и не взимайте заеми.

Риби, инвестирайте в образователни и социални проекти. Много сте получили от съдбата и е настъпило време да й се отплатите – подкрепете някого, който не е имал толкова голям шанс в живота като вашия.