Сряда, 11 май – По-предприемчиви и самоуверени

Юпитер преминава под знака на Овен и ще остане в това съзвездие до 28 октомври 2022 г., след което ще премине в Риби, където ще бъде до 20 декември 2022 година.

На 21 декември 2022 г. Юпитер отново ще влезе в съзвездието на Овен, където ще остане до 16 май 2023 година.

Когато Юпитер е в знака на Овен, той насърчава идеи и действия, посветени на идеалистични цели. В подобен период ще се чувствате по-енергични, предприемчиви и самоуверени и като цяло ще сте по-оптимистично настроени.

Във времето, в което Юпитер е в Овен, най-голям късмет ще имат Овните, Лъвовете и Стрелците, както Близнаците и Водолеите.

Денят ще бъде успешен за онези от вас, които следват принципа на германския философ Вилхелм фон Хумболт: „Само промяната е от полза. Само тя обещава отново да изгрее слънце“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии

Овни, време е да измислите нещо ново и впечатляващо. Ако не ви хрумват нови идеи, бъдете по-активни и съберете мнения от експерти в сферата си. Някое от тях със сигурност ще примами музата ви.

Телци, днес не бързайте да взимате решения. Оценете всички плюсове и минуси, консултирайте се с възможно най-широк кръг специалисти по темата и след това в продължение на няколко часа добре обмисляйте изводите си.

Близнаци, бъдете твърди и не позволявайте на другите да ви диктуват каквито и да било условия. Днес следвайте единствено и само вашите интереси.

Раци, дори и да ви се струва, че другите не ви оценяват по достойнство, не се притеснявайте – това са само ваши илюзии. В никакъв случай не се обиждайте – обидата замъглява всеки трезв поглед и което е още по-лошо – може да ви разболее.

Лъвове, днес основният ви проблем ще е завистта. Вашият успех е трън в очите на немалко хора, но има човек от близкото ви обкръжение, който толкова много ви завижда, че ще се опита да попречи на плановете ви.

Опитайте се да го неутрализирате навреме – присъединете го в екипа си – покажете му, че вашият успех се дължи на колективни усилия и той може да го направи още по-голяч.

Деви, за днес не планирайте никакви сериозни разговори и  задълбочени дискусии – объркани сте и от тях няма да излезе нищо добро. Дайте си време и проявете търпение към себе си.

Везни, дори и да ви се струва, че ситуацията е напълно извън контрол, на помощ ще ви се притекат хора, които ще знаят как да ви помогнат. Това ще е поредно доказателство, че при никакви обстоятелства не трябва да падате духом.

Скорпиони, не вършете нищо необмислено – това ще бъде само във ваш ущърб. Придържайте се към консервативни решения – това би бил единственият разумен ход от ваша страна.

Стрелци, днес не се страхувайте да рискувате. Смело реализирайте плановете си особено ако работите в сферата на изкуството и иновациите. Дори и ако не постигнете големи резултати, ще ви запомнят като необикновен човек, а това вече е много.

Козирози, днес подхождайте към всичко, което ви се случи, с чувство за хумор – не унивайте нито за секунда.

Водолеи, днес ще работите с невероятна скорост и ще впечатлявате всички с вашата работоспособност.

Все пак имайте предвид, че като покажете на какво сте способни, ще започнат да изискват от вас три пъти повече, отколкото от другите.

Риби, днес няма да ви се налага да взимате важни и отговорни решения, но на главата ще ви се струпат толкова маловажни задачи, че в края на деня ще сте ужасно уморени. Обмислете да си наемете сътрудници.