Афиш: „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“ е вече по кината

Чакането свърши – най-новият киношедьовър на Marvel вече може да бъде гледан на голям екран. Ето за какво иде реч:

 

„Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“ е продължение на „Доктор Стрейндж“ от 2016 г. – 28-ия филм от кинематографската вселена на Marvel. Във второто заглавие доктор Стивън Стрейндж неусетно прави забранено заклинание, което отваря портите на мултивселената. Място, където супергероят вижда негова зла версия, способна да затрие цялото човечество. Сега Доктор Стрейндж – заедно с помощта на магсоьника Уонг и Алената вещица Уанда Максимоф – трябва да спре злия си двойник и да сложи край на лудостта.

Бенедикт Къмбърбач в ролята на Доктор Стивън Стрейндж.

Режисьор на лентата е Сам Рейми, продуцент е Кевин Файги, а сценаристи – Джейд Бартлет и Майкъл Уалдрон. В главните роли ще видим Бенедикт Къмбърбач като Доктор Стивън Стрейндж, Елизабет Олсън като Уанда Максимоф (Алената вещица) и Бенедикт Уонг като Уонг.

Елизабет Олсън в ролята на Уанда Максимоф.

Световната премиера на „Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта“ бе на 6-ти май, като заглавието е пуснато в RealD 3D, IMAX, Dolby Cinema и ScreenX. За 4DX прожекцията можете да закупите билети на https://www.cinemacity.bg/#/ за Paradise Mall в София, Mall Plovdiv в Пловдив и Delta Planet Mall във Варна. А за IMAX изживяването – пак от „Синема Сити“ или „Кино Арена“ –  https://www.kinoarena.com/bg/ .

Кадър от филма.

Оттук можете да видите и официалния трейлър – https://www.youtube.com/watch?v=kFfzKLNHLnA  .