Сряда, 1 декември – Неочаквана решителност

В първия ден на декември ъгълът между орбитите на Слънцето и Сатурн е 60 градуса. Това разположение на небесните тела ще ви се отрази, като увеличи по неочакван начин вашата решителност.

Въпреки нея, ще запазите чувството си за мярка и такт. Мнозина ще проявят завидни мениджърски качества.

Днес е подходящо време да инвестирате в управлението на имоти. Онези от вас, които твърдо вярват, че „Няма безплатен обяд“ – ще имат невероятен успех, независимо с какво се захванат.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Представителите на зодия Овен днес ще получат неочаквани предложения, засягащи кариерното им развитие, които ще ги ентусиазират и мотивират.

Сега е моментът да започнат по-добре платена работа или дори да променят професионалната сфера, в която се изявяват.

Телците ще имат успех в развиването на бизнес проекти, при които водещото е запазването на баланса – било то в природата, в сферата на екологията, или в извършването на консултантски услуги в сферата на инвестициите.

За Близнаците е препоръчително да не започват нищо ново. Добре е да запазят спокойствие, да не правят резки движения и да се фокусират върху мисълта как да спестят повече средства за бъдещи свои проекти.

Раците днес няма да са в много добро настроение – околните сериозно ще им влияят с оценките и коментарите си. Добре е да избягват онези хора, които ги натоварват с негативизма си.

Лъвовете ще бъдат невероятно красноречиви, а освен това справедливо ще оценяват качествата на другите. Много от тях ще си спомнят с благодарност за разговори, при които са получили важни съвети, насърчение и подкрепа.

Девите няма да спечелят големи печалби, затова е добре да избягват да рискуват. Препоръчително е да инвестират в съоръжения за производство на възобновяема енергия.

 

Везните ще са загрижени за финансовото си състояние, но ако развиват бизнес с партньорите си, давайки им шанс да развият техните си идеи, ще имат успехи.

Скорпионите трябва да са със засилен самоконтрол, иначе рискуват да изгубят доверието на много от хората, на които държат.

Стрелците ще се зарадват на неочаквани приходи и подкрепа. В личен план ги очаква засилване на чувството за привързаност към семейството. Препоръчително е да са в мир със себе си, защото в момента имат най-малка нужда да загубят душевното си спокойствие.

За Козирозите е благоприятно време да купят нови мебели или картини за дома или офиса. Днес ще поемат огромен финансов риск, но няма да съжаляват за направения избор.

Представителите на зодия Водолей ще възстановят баланса си, когато се погрижат за семейството си. За целта ще им се наложи да забравят за своята пословична пестеливост. По-късно вечерта ще имат вдъхновение да напишат пиеса или разказ за заветите на родителите.

Рибите, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи. Ще направят открития, с които ще предвижат науката, на която са се посветили, с няколко десетилетия напред. Имат право на заслужена почивка, но преди това да побързат да патентоват изобретенията си.