След Рупърт Гринт дойде редът и на Даниъл Радклиф

Британският актьор и дългогодишната му приятелка са в очакване на първата си рожба.

 

 

Неотдавна ви разказахме, че екранният Роналд Уизли стана баща на дъщеря. Ала, по информация на множество медии, се разбра, че Даниъл Радклиф и Ерин Дарк също са поели по пътя към родителството.

Щастливата двойка – Даниъл Радклиф и Ерин Дарк.

Новината бе потвърдена от източници на известното списание People, където  преди време 33-годишният британски актьор сподели, че откакто са се срещнали с Ерин, животът му наистина е станал прекрасен.

Нека да припомним, че Радклиф и по-голямата от него с 5 години американска актриса се запознават през 2013 г. по време на снимките на филма „Убий любимите си: Младите Гинзбърг, Бъроуз и Керуак“. Искрата между двете звезди бързо се запалва и оттогава двамата са неразделни.

Даниъл Радклиф в сцена от „Убий любимите си: Младите Гинзбърг, Бъроуз и Керуак“.

Не съм сигурен, че бих искал да са известни… Бих се радвал да ги заведа на снимачната площадка и на тях да им се прииска да работят като художник или оператор – има толкова интересни неща за вършене около един филм. Славата, обаче, е добре да се избягва на всяка цена.“ – споделя Даниъл по въпроса дали би желал децата му да поемат по неговите стъпки.

Златното трио – Рупърт Гринт, Даниъл Радклиф и Ема Уотсън.

Апропо, до този момент не само не се знае полът на бъдещето отроче на Даниъл и Ерин, но и от златното трио само Ема Уотсън остава без деца.