Семейство Клуни заменя Калифорния за Южна Франция

След дълги преговори, Джордж и Амал Клуни най-накрая решиха да стегнат куфарите и да се преместят от калифорнийското си имение в една красива европейска държава – Франция. Ето за какво става дума:

 

Прекрасното имение „Канадел“, намиращо се до френския град Бриньол, регион Прованс-Алпи-Лазурен бряг, вече е собственост на холивудските звезди. Което не е изненада, защото мястото е любимо и на други колеги и приятели на Джордж Клуни, като Брад Пит и Джони Деп.

Центърът на Бриньол.

Преди броени дни семейство Клуни пристигна в Южна Франция и бе посрещнато от кмета на Бриньол – Дидие Бремон: „Вече е официално, Джордж и Амал Клуни са вече част от нашата красива общност. Имах удоволствието да ги посрещна лично, след като бях поканен, в имението „Канадел“, където занапред планират често да отсядат.“ – гласи посланието на градоначалника, който не се стърпя да обяви новината и в социалните мрежи.

Имението „Канадел“.

По всичко личи, че американският актьор и британската правозащитничка са се справили успешно в търсенето на красив имот в Европа – имението им, което е в известен винен регион, се разполага на 170 хектара, има тенис корт, басейн, алея за боулинг.

Любопитна подробност е, че Джордж и Амал, за които отдавна се знае, че са влюбени във Франция, е трябвало да наддават и да се борят за имота заради огромния интерес към него от страна на друг купувач. Но най-накрая звездната двойка е успяла да надделее и да купи имението срещу 8 млн. евро. А това означава, че близнаците Ела и Александър Клуни вече имат прекрасно място, където да прекарват летните си ваканции.