Сексапил и щедрост: пожарникари от Варна със специален календар

Подобно на своите колеги от Австралия, варненските пожарникари се съблякоха за предизвикателен календар с благотворителна цел.

 

Идеята на инициативата е да се съберат достатъчно финансови средства, с покупката на всеки един брой, които ще отидат за закупуване на необходима медицинска апаратура. И това не е хич учудващо, тъй като инициатори са организаторите на кампанията за събиране на пластмасови капачки „Аз вярвам и помагам”, както се разбира от официалната им страница във Facebook.

Корицата на календара.

Огнеборците, участвали доброволно във фотосесията, изразиха мнение, че да бъдеш модел не е трудно, особено, когато става дума за благородна постъпка.

Целта е да се съберат 500 хил. лева. Парите ще бъдат използвани за закупуването на неонатална линейка и апаратура за детска хирургия в болницата във Варна.“ – заяви Владислав Николов, организатор на кампанията „Аз вярвам и помагам”.

Владислав Николов.

Ако желаете да си вземете от календара, но не сте от Варна, може да го направите като дарите средства по официалната банкова сметка на сдружението:

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ “АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ”

Основание: Дарение