Излезе новият 71 брой на списание “Banker Special”

Скъпи читатели, търсете новия 71 брой на списание “Banker Special”!

От него ще почерпите опит и вдъхновение! От изпълнителния директор на Застрахователната компания “Аксиом” АД Цветелина Михайлова ще научите как се постига впечатляващ ръст от 129% спрямо предходната година при реализиран растеж на общия застрахователен пазар от 12.68 на сто.

Главният изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев ще ви разкрие тайни от кухнята за това как са се променили потребителските нужди през последната година и как телекомът надгражда пълноценното изживяване в най-голямата 5G мрежа в България.

Посланикът на Кипър у нас Н. Пр. Хараламбос Кафкаридис ще ви разчувства с това в какво наистина вярва и на какво се дължат силните му връзки с България.

Ще обогатите и речника си и с нови понятия като думичката “phygital”. Странният термин ще ви бъде обяснен от изпълнителния директор на tbi bank Николай Спасов, за когото това е идеалната симбиоза между физическото и дигиталното обслужване.

И за да бъдете в крак с нововъведенията – ще научите как за първи път в сърцето на София, пред фонтаните на Националния дворец на културата, два световни бранда – технологичен и моден – едновременно са демонстрирали последните си модели. За да разберете как Samsung и Just Cavalli са успели да постигнат това магическо преживяване, търсете новия 71 брой на списание “Banker Special” в разпространителската мрежа!