Рита Ора сключи брак с новозеландски режисьор

Британската звезда от албански произход сюрпризира всички с тайната си сватбена церемония.

 

По данни на The Sun, получени от близък до щастливото семейство източник, Рита и възлюбеният ѝ Тайка Вайтити са си казали взаимно „да“ преди няколко дни в Лондон. Изпълнителката на Black Widow лично пожелала тържеството да бъде пазено в тайна и с възможно най-малко на брой гости.

Рита Ора и Тайка Вайтити.

Беше много интимна церемония и много специален момент за всички там.  Най-близките им хора видяха, колко много се обичат Рита и Тайка.“ – допълва източникът.   

Да припомним, че за връзката между британката и новозеландеца се разбра чак през 2021 г., когато двамата бяха заснети заедно в Сидни, Австралия. Само няколко месеца по-късно влюбените направиха официалния си дебют като двойка на червения килим на премиерата на филма „Отрядът самоубийци ”. До този момент нито Рита, нито Тайка са потвърдили  новината.

За Тайка Вайтити се знае, че е роден на 16-ти август 1975 г. в Раукокоре, Нова Зеландия. Майка му е от руско-еврейски произход, а баща му – от маорски и френско-канадски. Той е много талантлив кино деец, актьор и комик и носител на „Оскар“, „БАФТА“ и „Грами“. Освен това е и баща на две деца от брака си с първата му съпруга Челси Уинстанли. В същото време 31-годишната Рита Ора досега не е имала официална връзка.