Рене Зелуегър: „Трябва да приемете възрастта си!“

Петдесет и три годишната американска актриса с остра критика към козметичната индустрия.

 

Макар Рене Зелуегър да се приготвя, че отново ще се превъплъти в образа на веселата и щура Бриджит Джоунс, както вече писахме, в момента други неща са ѝ на главата.

Става дума за непрекъснатите и чак досадни реклами за подмладяващи продукти, с които ни бомбардират от сутрин до вечер:“Всички тези реклами, казващи, че няма да изглеждаме на възрастта, на която сме, ако си купим техните кремове и боклуци, ме карат да си мисля: „Какво искате да ми кажете, че съм по-малко значима, защото съм на 53? Има разлика между това да искаш да бъдеш своята най-добра версия и да си жизнена и това да искаш да си нещо, което не си.“ – разказа носителката на „Оскар“ пред британския вестник Sunday Times.

В интерес на истината, още преди да навърши 50 години през 2019-а, Рене на няколко пъти е споделяла, че с нетърпение чака тази възраст. Нещо повече – американката смята, че повечето свещички за рожден ден в никакъв случай не са недостатък и че се чувства в пъти по-добре в днешно време, отколкото когато е била на 20 години.

Любопитно е да се спомене, че родената в Тексас знаменитост немалко пъти е била критикувана от медиите, заради това, че самата тя е лягала под ножа. Ботоксът и пластичната хирургия са само малко част от разкрасителните процедури, на които се е подлагала Рене Зелуегър, по информация на масовите медии.

За да си жизнени и прекрасни, трябва да приемете възрастта си. Иначе все едно се извинявате, че в това няма нищо красиво и естествено.“ – допълва екранната Беатрикс Потър.

Впрочем, Рене далеч не е първата звезда, която подлага под остра критика днешната модна и козметична индустрия. Преди време певицата Камила Кабейо също изригна в социалните мрежи заради криворазбраната представа за така наречения боди имидж.