Realme с „умен“ часовник с опция за разговори

Realme представи „умния“ си часовник – моделът Watch 3, който е с опция – телефонни разговори.

 

Realme Watch 3 бе представен за първи път в Индия, където се предлага в черен и сив цвят за около 50 долара. Индийският пазар е предпочитан от китайската компания, производител на марката смартфони Realme, тъй като на него тя за първи път пуска своя първи смартфон, наречен Realme 1.

Това става на 8 май 2018 г., само четири дни след основаването на компанията. Предпочитанията към индийския пазар са основателни, защото през 2021 г. Realme се оказва най-бързо растящият бранд в света – достига 100 млн. доставки – резултат, с който не може да се похвали никой друг производител на смартфони преди него.

Но да се върнем на часовника Realme Watch 3 – той е с 1.8-инчов LCD дисплей с резолюция 240 x 286 пиксела.

Когато изпълнява функциите на смартфон, часовникът може да получава входящи обаждания, както и да извършва изходящи повиквания с помощта на вградения си високоговорител и шумопотискащ микрофон.

Батерията от 340 mAh издържа до седем дни без презареждане. Аксесоарът е прахо- и водоустойчив и регистрира сто типа физическа активност.

Благодарение на вградените си сензори Watch 3 ще ви измери пулса, ще следи нивото на кислород в кръвта ви, както степента на стрес и качеството на съня ви.