Принц Хари не седи със скръстени ръце – мемоарите му излизат догодина

Детството, грешките, кралският живот – това, а и за много други неща по-малкият брат на принц Уилям ще разкаже в бъдещата си автобиография. Хари я пише и подготвя от една година насам. Очаква се тя да излезе през 2022-а, а ето какво друго се знае до момента:

 

За новината се разбра преди няколко дни, след като американската издателска къща Penguin Random House съобщи в личния си Twitter профил, че именно на нея се пада честта за издаването на мемоарите.

Пиша тази книга не като принц, какъвто съм по рождение, но като човека, който неотдавна станах.” – споделя лаконично съпругът на Меган Маркъл за бъдещия си проект.

В интерес на истината, мемоарите на британския аристократ могат още повече да разгневят както британския кралски двор, така и поданиците на короната.

Да припомним, че откакто се случи Megxit, херцозите на Съсекс не спират да “бълват змии и гущери” по адрес на Бъкингамския дворец: скандални интервюта, лансирането на книги, създаването на телевизионни предавания, публичните демонстрации. До този момент и двамата “бивши” членове на кралското семейство все още не са се отказали от благородническите си титли, но на малкия син на Даяна и Чарлз му остава да налее “още масло в огъня” във вече напрегнатата ситуация чрез предстоящата автобиография…