Представяме ви SLS Black Series от Carlex Design

Полските дизайнери Carlex Design може би не се нуждаят от представяне, когато става въпрос за изработване на ексклузивни интериори на автомобили. Един от последните им проекти е на Mercedes. Анонимен собственик на Mercedes-Benz SLS AMG Black Series го е предоставил на Carlex Design и им е дал инструкции да обновят изцяло интериора на автомобила по подобие  на пистовото GT3. Резултатът е зашеметяващ и с огромен успех!

 

С новия интериор SLS AMG Black Series се е превърнал в шедьовър. Цялото табло сега е покрито с най-скъпата спортна материя – алкантара, както и някои части от седалките и тавана, докато останалите видими части са покрити с изключително качествена кожа и въглеродни влакна (Carbon), което създава още повече атмосфера на луксозен вариант на състезателна кола. След преработката в ателието Carlex Design, екстериорът на SLS AMG Black Series “ се е превърнал в SLS AMG GT3 Customer Racing!

Под предния капак Carlex Design са интегрирали най- еволюционните технологи в тунинга. След направените тестове, легендарният SLS AMG Black Series ускорява от 0 до 100 км/ч (62 mph) само за 3.5 секунди, а обиколка на Nurburgring Nordschleife прави само за седем минути и двадесет и пет секунди, което е изключително добро време. Звукът от изпускателната система е с гръмотевичен звук, който може да се чуе в радиус от километър, но такъв е бил и замисълът на поляците. Истински “Трепач“ с нови доспехи изработени от Carlex Design.