Последните модни тенденции – „пухенка“, „баклавички“

Зимата дойде, време е да я посрещнем подобаващо – следвайки най-новите модни тенденции. Но и тази година има ретро звучене и може да се окаже, че ще намерите ултра модерна дреха в някой стар куфар на тавана. Най-важно е обаче настроението – имате ли го, бъдете сигурни, че ще изглеждате като човек, облечен по последния писък на модата.

 

Кожени черни панталони

Кожените черни панталони като че ли никога не са преставали да бъдат актуални, но тази година дизайнерите им оказаха подобаващо внимание. Присъстваха в колекциите и на Versace, и на Ferragamo. Може да инвестирате не само в черни кожени панталони, но и в черна кожена пола, която да комбинирате с дебело поло в най-студените дни.

Яке тип „пухенка“

Якето тип „пухенка“ се оказа, че може не само да топли, но и да бъде красиво. Тази зима дизайнери на Prada и Dior се надпреварваха кой по-интересен модел на „пухенка“ ще лансира. Някои са със странични джобове, други – с пристегнати талии или с нетрадиционно разположени ципове. И който и модел да изберете, ще изглеждате стилно дори и при минус осемнадесет.

Ватирани палта

Феновете на ватираните палта на „баклавички“ имат повод да почерпят. Тази зима такъв тип връхни дрехи ще са особено актуални. Само моля да не понесете навън ватираното си одеяло… За предпочитане е ватираните палта да са с интересни кройки и неутрални цветове.

Елегантно кадифе

Тази зима дизайнери на Valentino и Chanel се посветиха на най-обичания зимен плат – кадифето и скроиха от него модерните в последно време овърсайз блейзъри, а също така и рокли. Благодарение на стил нежен плат ще „инжектирате“ малко романтика във външния си вид дори и ако сте рокери по дух и през зимата не се разделяте с дебелите си груби обувки – тип кубинки.

Дълга зимна рокля

През зимата е време за пуловери, но тази година е за предпочитане да заложите на роклите. Ако се притеснявате, че ще ви е студено, може да наметнете отгоре овърсайз блейзъра и пак ще сте в тон с последните модни тенденции.