Понеделник, 29 ноември – идеализъм и стремеж към справедливост

Този понеделник ъгълът между орбитите на Марс и Нептун е 120 градуса. Ефектът от това разположение на небесните тела е благоприятен и ще продължи около пет дни.

От значение ще е обсъждането на религиозни и духовни теми.

Разположението на Слънцето спрямо Меркурий в Стрелец също ще ви повлияе благоприятно – ще сте изпълнени с много идеализъм, стремеж към справедливост, свободолюбие и ще искате да направите велики открития. Денят обещава да е много интересен.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За Овните е ценно да знаят, че по отношение на парите късметът е на тяхна страна. Ето защо смело да продължават с инвестициите – да организират международни срещи, да обменят опит с водещи бизнесмени, но да бъдат внимателни да не злоупотребят с шанса си.

За Телците е препоръчително да избягват рискови проекти, тъй като шансовете им за печалба са минимални. В дългосрочен план може да претърпят значителни загуби и да съжаляват за днешните решения. Има риск да бъдат измамени, така че е добре да бъдат внимателни и да не позволяват други да им налагат своите правила.

Близнаците ще са прекалено колебливи и няма да искат да поемат инициатива. Ще са разконцентрирани и това може да им изиграе лоша шега. По-добре е днес да избягват трудни решения, защото е много вероятно да допуснат грешки, които вбъдеще ще им създадат проблеми.

Раците да са готови за неочаквани проблеми по време на договаряне на важни бизнес сделки. Това може да ги разочарова, но е добре да не прибързват с изводите. Важно е да запазят хладнокръвие, тъй като винаги може да се случат и по-лоши неща.

За Лъвовете е важно днес да не си губят времето с дребнотемия. Бизнес инстинктите им са особено изострени, така че е добре да ги използват, като се концентрират върху приоритетите си. Могат да си направят подарък – тъй като благоприятните обстоятелства са причина за празнуване.

Девите ще са принудени да осъзнаят собствените си слабости. Ще им се наложи да бъдат силни, когато другите им кажат: „Погледни се в огледалото“, но като цяло тази провокация може да бъде с положителен ефект. Ще им позволи да се подготвят за мащабни проекти. Но като цяло днес е добре да избягват да правят големи инвестиции.

За Везните е благоприятно време да теглят кредити. Ще могат спокойно да изберат новия си дом или офис. Ако си купуват апартамент, препоръчително е да е с голяма тераса, ако са заложили на къща – нека да е с двор с плодни дръвчета.

За Скорпионите сега е моментът за сериозни инвестиции. Бизнес партньорите им са открити и честни с тях, така че могат да им се доверят. Финансовите им консултанти ще боравят внимателно с парите им и няма само да мислят за собствената си печалба. Добрата новина е, че дори и ако Скорпионите се откажат да инвестират днес, те няма да понесат много сериозни неблагоприятни последици.

За Стрелците е препоръчително да са по-предпазливи по отношение на харчовете си. Да влагат средствата си само в неща, които ще им доставят удоволствие в дългосрочен план – като например основат издателство за научна фантастика. Но и независимо колко средства имат, добре е да не влизат в излишни разходи, а да действат разумно.

За Козирозите е идеален ден за пазаруване – могат да си купят костюм за зимата или палто. Добре е да вложат сумата от бюджета за дрехи в повече от един артикул.

 

Хората, които ще им дават съвети, ще бъда честни с тях, така че да не пренебрегват казаното от тях с лека ръка.

Водолеите днес нищо не може да ги спре и успехът им е вързан в кърпа. Това важи и за финансовите им въпроси. Няма от какво да се притесняват, тъй като късметът е на тяхна страна. В случай че имат свободни пари, сега е подходящо да ги инвестират в бижутерски бизнес или в откриване на верига кафенета. Може да са сигурни, че инвестицията им ще има сериозна възвръщаемост.

За Рибите днес ще стане ясно, че макар и поговорката да гласи „Ранно пиле, рано пее“, те са изключението от правилото. Добре е обаче да избягват финансови рискове и да играят на сигурно. Днешното съзвездие може им повлияе, като за тях възникнат неочаквани препятствия, които да нарушат добре подготвените им планове и разкрият недостатъците на финансовите им проекти, за които смятат, че са идеални.