Нова надежда за Ким Катрал

Нов лъч надежда за почитателите на “Сексът и градът”, чиято следистория вече върви по HBO Max. Има голяма вероятност героинята на Ким Катрал – Саманта Джоунс – да се завърне за втория сезон на “И просто така…”, тъй като тя не е била “убита”. Ето какво друго се знае до този момент:

 

По данни на Daily Mail, успешната нюйоркска мениджърка и нимфоманка вече живее в Лондон, Обединеното кралство, и това перфектно обяснява отсъствието ѝ в сериите. Още повече, че изначалната идея Саманта да бъде убита била прекалено налудничава и крайна, тъй като култовият сериал няма нищо общо с криминалния жанр.

Не можехме просто да накараме Саманта да се скита из Ню Йорк, а най-добрите ѝ приятелки – Шарлот, Миранда и Кари –  да не общуват с нея. Нямаше да има абсолютно никакъв смисъл” – споделят източници от снимачния екип.

Помислихме също така да изпратим Саманта в Лос Анджелис, но това вече се случи в първия филм. Ето защо да я преместим в Лондон бе идеалният начин да я запазим жива и здрава и да обясним отсъствието ѝ… Зрителите ще научат още, че в Англия кариерата ѝ процъфтява, въпреки че се е скарала жестоко с Кари...“

Наред с това зрителите ще видят, че в края на втория сезон Кари ще направи грандиозен жест, чрез който ще поиска прошка от добрата си приятелка, впоследствие връщайки я обратно в Ню Йорк: “Кари Брадшоу е тази, на която ѝ е по-трудно без Саманта. Ето защо към края на „И просто така“ ще видите как Кари размахва маслиновите клонки и се опитва да възроди прекрасното им приятелство” – допълват създателите на телевизионните серии.

Саманта и Кари.

Да припомним, че отсъствието на Ким Катрал в първия сезон се дължи на лични пререкания между двете актриси, както вече писахме.

Затова сценаристите са оставили сюжета с „отворена вратичка“ за Катрал, която до този момент все още не е отговорила. Но така или иначе снимките за втория сезон на “И просто така…” ще започнат след известно време: заради натоварения график на Сара Джесика Паркър.

Кадър от втория филм.

Имаме големи надежди, че докато започнем снимките на втория сезон, Ким ще се присъедини към шоуто и Саманта Джоунс може да се върне триумфално в Голямата ябълка! Искаме Ким обратно! Липсваше на снимачната площадка! Искаме си я за бъдещите сезони! Саманта Джоунс е една от най-обичаните и култови героини на сериите, а Ким е феноменална актриса, чиято игра е безупречна. Тя трябва да се прибере, ако не заради нас и колегите си, то заради феновете, които не спират и до ден-днешен да я обожават„.