Понеделник, 12 юли – Благоприятно време за търговия и промяна

Меркурий образува тригон с Юпитер и положителните свойства на двете планети ще ви влияят през целия ден, както и утре.

Меркурий благоприятства сферата на комуникациите – ще насърчава контактите между хората, интелектуалната дейност, без значение дали тя е областта на бизнеса или финансите. Този понеделник е подходящо време за съставяне на договори.

Юпитер ще разгръща действията ви, благоприятствани от Меркурий, а едновременно с това ще насърчава интереса ви към религия и философия. Решаването на правни въпроси също ще е под благотворното въздействие на Юпитер.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните да не се надяват, че ще спечелят допълнителни доходи от друг източник, различен от основния им бизнес или дейност, която извършват. Много от тях дори няма да имат желание да полагат допълнителни усилия, а ще искат да прекарат деня ваканционно.

Телците ще останат доволни от това, което са спечелили и ще се чувстват спокойни. Ще си дадат сметка, че инвестирането на твърде много усилия и време в нещо друго, различно от основните им занимания, едва ли им е от полза.

Близнаците днес ще отделят сериозно време за подобряване на финансовото си състояние. За съжаление, колкото и да им се иска, този понеделник няма да могат да намерят начин как да увеличат доходите си.

Раците ще проявят много щедрост – ще направят красив подарък на стар приятел или някой любим. Но е препоръчително да харчат парите си разумно, въпреки че днес ще бъдат силно зависими от емоциите си.

Лъвовете ще си дадат сметка, че финансовите облаги им доставят само временна радост. Ето защо е добре да инвестират в духовното си развитие, в медитация и като цяло в дейности, които ще им осигурят спокойствие.

Девите ще следват само разума си. Дори и нещо страшно да им харесва, те ще го купят едва след като решат, че финансовото им състояние е стабилно.

За Везните е препоръчително да поддържат добри отношения с висшестоящи и големи босове. Хората с власт ще им бъдат много полезни при намирането на добри възможности за по-големи печалби.

Скорпионите днес ще си дадат сметка колко могат да вложат в дадено ново начинание и какво да очакват в замяна. За тях този понеделник е добро време за преговори.

Стрелците нека не се надяват, че днес ще могат да се похвалят с големи печалби. До тях ще достигнат новини за подобряване на финансовото им състояние, но е вероятно да останат малко разочаровани.

Козирозите няма да имат особен късмет на финансовия фронт. Доходите им едва ли ще се увеличат, но днес е благоприятно време за разширяване на контактите, много от които могат да се окажат полезни в бъдеще.

Водолеите ще имат късмет да предоставят услуги на такава организация, която в бъдеще ще им донесе големи дивиденти, а сега ще им осигури сериозни възнаграждения.

Рибите ще имат късмет на фондовата борса. Стари инвестиции ще им осигурят висока възвръщаемост. Не на последно място ще изявят талантите си по такъв начин, че ще имат сериозни печалби.