Петък, 7 януари – Добро настроение под влияние на Луната

Днес Луната е разположена по благоприятен начин спрямо три планети. Това като цяло ще ви се отрази като повишаване на доброто ви настроение.

Разположението на Луната спрямо Марс ще влее повече енергия в действията ви, а спрямо Венера и Нептун – ще задълбочи бизнес отношенията ви и ще увеличи склоността ви да забелязвате красотата около вас – в природата и в произведенията на изкуството.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, опитайте се да изчистите всякакви недоразумения между вас и началниците ви. Не обръщайте внимание на дребни дрязги и кавги в екипа ви. И най-накрая се заемете с дългогодишния проект, който сте отлагали от дълго време.

Телци, днес може да получите твърде странни и дори нелепи съвети от някого от бизнес партньорите си. Не бързайте да махате снизходително с ръка и да се присмивате – съветникът ви може и да има право. По-добре обмислете предложението му.

Близнаци, този петък е подходящ ден за нови начинания. Ако отдавна мечтаете да разширите бизнеса си, направете първите стъпки. Важното е да си дадете сметка дали сте готови да поемете повечето отговорности, свързани с реализирането на желанието си.

Раци, днес ще трябва да свършите отдавна отлаган ангажимент. Възможно е, започнете ли да работите по него, така да се увлечете, че до късно през нощта да не искате да се откъснете от заниманията си.

Лъвове, ще имате желание да играете хазартни игри. Ако лесно сте пристрастявате и не можете да се контролирате, по-добре стойте далеч от провокативни предложения. Това се отнася и до оферти, които ви правят бизнес партньорите.

Деви, днес ви предстои да преодолеете не само неприятностите, които ще възникнат в бизнеса ви, но и своето его и лични желания. Проявете разбиране и търпение – скоро ще имате така желаната почивка. И забравете онази вредна дума, която започва с буквата „о“  – обиден съм, защото днес няма да ви бъде полезна.

Везни, ще се почувствате големи късметлии днес – ще ви одобрят всички бизнес предложения. Лесно ще намерите общ език с партньорите си, подчинените си и шефовете. Не забравяйте, че много ще ви помогнат – спокойният глас, премереното темпо, с което говорите, структурираните аргументи, които ще изложите.

Скорпиони, не унивайте – неочаквано плановете ви могат да бъдат провалени заради неприятности със здравето. Веднага щом почувствате, че губите контрол над ситуацията, намалете темпото. Обръщайте внимание на детайлите.

Стрелци, замислете се дали бизнес начинанията, с които се занимавате сега, отговарят на финансовите ви възможности и нужди. Може би е време да намерите друг човек, който да поеме щафетата.

Козирози, ако искате да постигнете целта си възможно най-скоро, тогава се концентрирайте само върху нея. Бъдете по-малко критични към хората около вас и бъдете снизходителни към малките слабости на вашите бизнес партньори.

Водолеи, бъдете готови за много недоразумения – някои от тях ще предизвикат смях, други – главоболия. Приемете случките философски – пореден луд ден и странностите в него не зависят от вас.

Риби, днес е щастлив ден за всички представителите на вашата зодия, които са свързани по някакъв начин с изкуството.

Обсъждайте спокойно нови проекти за организиране на изложби, концерти, представяния на книги. Всички те обещават да бъдат много забавни, успешни и печеливши.