Петък, 26 ноември – Риск от арогантно и безотговорно поведение

Този петък орбитите на Луната и Юпитер образуват ъгъл от 180 градуса. Това може да ви повлияе отрицателно – може да се държите арогантно към началниците си и към различни длъжностни лица.

Имате право да отстоявате правата си, но не бъдете агресивни. Заради специфичното разположение на двете небесни тела има риск да се държите дразнещо суетно и безотговорно.

В същото време днес успех ще имат онези от вас, които усилено и с постоянство работят върху развитието на силните си страни.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

За Овните е добър ден да инвестират в по-рискови проекти, към които преди са подхождали доста предпазливо. Важно е да не губят здравия си разум, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки положителните обстоятелства. Трябва да положат усилия, за да бъдат наистина успешни. Като за начало могат да направят задълбочено проучване.

Телците трябва да внимават как харчат финансовите си средства, защото днес могат да претърпят загуби заради хора, които ще искат да ги измамят или най-малкото заблудят. Добре е да са скептични към съветите, които получават.

Близнаците трудно ще взимат решения – ще са мудни и няма да горят от ентусиазъм. Добре е да се въздържат от започване на амбициозни проекти. Подходящо е да изчакат по-добри времена, защото, ако сега се опитат да решат нещо важно, то би имало обратен ефект.

Раците ще трябва да проявят търпение – днес не е време за финансови транзакции, тъй като ще трябва да преодолеят големи препятствия по пътя си. Ако имат желание да направят голямо покупка и за нея ще трябва да проявят търпение, тъй като сега определено не е време за нея.

Лъвовете днес ще успеят да завършат отдавна отлагани задачи, ще подредят и приоритетите си. Положителен страничен ефект от това ще е, че ще  имат добър поглед върху това къде да направят следващите си по-сериозни вложения.

Девите е добре да отложат всички планирани инвестиции и покупки. Очакват ги непредвидени събития, които могат да провалят техните планове. Добре е да имат отделени пари за черни дни, за да могат да реагират бързо на неочаквани събития. Не трябва да се оставят да бъдат подведени от съвети на хора, в които не вярват.

За Везните този петък е особено подходящ да направят покупките си, за които отдавна мечтаят. Дори и ако похарчат по-голяма сума от обикновено – няма да съжаляват. Спокойно могат да си купят мезонет или нова спортна кола като GM T.50.

Скорпионите с лекота ще решават сложни финансови въпроси. Добре е да са твърди във веднъж взетите си решения и да не ги променят. Днес ще им се наложи да бъдат откровени и прями спрямо свои колеги и бизнес партньори, но е важно в никакъв случай да не се държат арогантно.

За Стрелците ще е ценно днес да се държат като много стиснати скъперници. Няма да им върви в покупките и е по-добре да не правят излишни харчове.

За Козирозите е препоръчително, преди да вземат, каквото и да било решение, да се опитат да видят и другата гледна точка. Това е в сила особено по отношение на различните финансови казуси. Важно е да имат собствено мнение и да могат аргументирано да го защитят.

Водолеите ще трябва още днес да погасят задълженията си, които много биха искали да отложат. Не трябва да се изкушават да се бавят, защото после последиците могат да ги ударят като бумеранг по главата. Трябва да бъдат разумни и да не се поддават на емоциите си.

Рибите ще имат късмет на финансовия фронт – ще могат да харчат за глезотии, както за себе си, така и за свои приятели и членове на семейството. Щедростта им ще е заразна – могат да планират инвестиции в ремонта на хижа в планината.