Петък, 25 юни – Нептун става ретрограден

Нептун, планетата на безкористността, божествената любов, вдъхновението, но също така и на зависимостите и измамите, ще стане ретрограден. Това ще продължи до 2 декември 2021 година.

Това движение на планетата ще ви повлияе, като насочи вниманието ви към необходимостта да се погрижите за духовното си развитие – да усъвършенствате качества, от които ще имате полза не само за да увеличите материалните си богатства.

Най-благоприятно ще се отрази ретроградността на Нептун на представителите на зодиите Рак, Скорпион, Риби и Водолей.

А ето върху какво днес да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Овните ще намерят подходящите ресурси за реализация на проектите си. Днес ще срещнат правилните хора в точното време и ще получат тъкмо онези възможности, които са им необходими.

За Телците е добре да не попадат в капана на отрицателните емоции. Нека не позволяват мнението на другите да им влияе – това ще ги отклони от онова, което искат да направят с парите или живота си.

В професионален план е добре Близнаците да не пропускат никоя възможност, която днес ще им бъде предложена. Могат да разчитат на партньорски връзки от чужбина.

На Раците може да им се наложи да затегнат коланите и да правят по-рационални инвестиции. Днес дори идеи, които изглеждат смислени и в тях си струва да се направят вложения, няма да им осигурят голяма възвръщаемост.

Лъвовете е добре днес да избягват прекаленото харчене. Планетите са разположени така, че ще имат огромни разходи. Препоръчително е днес да опитат късмета си в друга сфера.

Девите могат успешно да инвестират в изследователска дейност. Трябва обаче добре да проучат къде и на каква цена могат да продадат патентите си.

Везните могат спокойно да харчат средства за подобряване на комуникационните си връзки – могат да си купят нов мобилен телефон или таблет. Комуникациите са ключът към успеха, така че инвестициите в тази сфера си струват.

Скорпионите ще бъдат много доволни от финансовото си състояние. Ще могат да постигнат целите си най-вече в професионален план, като онова, с което се занимават, ще им донесе сериозни приходи.

Стрелците ще имат огромно желание да купуват какво ли не – може дори да теглят заеми, за да си позволят това, което искат. Но е препоръчително да не правят подобни разходи тъкмо днес.

За Козирозите този петък е идеалното време да инвестират в някакъв курс за самоусъвършенстване. Целта им е да опознаят по-добре себе си и да научат кое е ценното в живота.

Водолеите ще чертаят планове откъде могат да спечелят допълнително средства. Но е добре не толкова да планират, колкото да действат.

Рибите ще бъдат изпълнени с енергия и свръхактивни. Няма да тичат след парите, а те, образно казано, ще идват сами при тях. Днес е идеалният момент да оправят отношенията си с началниците.