Петък, 24 септември – Неочаквани събирания и раздели

Разположението на планетите Венера и Уран една спрямо друга ще продължи да влияе на взаимоотношенията ви.

Възможно е, както да създадете нови, дългосрочни контакти, така и внезапно да се разделите с доскоро верен приятел, ценен бизнес партньор или любим.

Днес, образно казано, тъгата за един, ще е радост за друг. Но дори и да прекратите отношенията си с важен за вас човек, ще имате шанс да станете част от общност, която ще ви подкрепя и вдъхновява години наред. Уран засилва в голяма степен желанието за свобода, така че ако не желаете да се разделяте с някой ценен партньор, счупете оковите, с които сте го привързали към себе си.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще са много импулсивни купувачи. Може да са силно изкушени да „резервират предварително“ полет за Луната или да сключат сделка от типа „никога преди и никога след това“.

Телците ще приключат с отдавна отлагани финансови въпроси. Ще работят за стабилността на своята компания и ще са благодарни, че всичко е приключило благополучно, без да им се налага да уволняват и съкращават.

Близнаците ще се втурнат ентусиазирано в ново начинание в зависимост от финикийските знаци в джоба им. Това може да разочарова някои техни верни приятели, които очакват от тях винаги да са на кормилото, с бойна песен на уста.

За Раците е благоприятен ден да инвестират във възобновяеми енергийни източници.

Препоръчително е да поддържат контактите си с хора на силни позиции, тъй като те ще им помогнат за сключването на сделки, от които ще спечелят много добри суми.

Лъвовете ще поддържат висок стандарт на живот – ще живеят така, сякаш винаги са закусвали хайвер, ягоди и шампанско. Няма да имат притеснения за утрешния ден, защото ще са изпълнени с невероятната увереност, че ще продължат да печелят много и дори ще утроят печалбите си.

Представителите на зодия Дева ще са разочаровани – ще видят, че независимо колко усилия влагат в работата си, не печелят и стотинка повече. Това обаче е само временна фаза, през която трябва да преминат. Скоро финансовото им състояние ще се подобри.

Везните ще вложат огромна сума в подарък, с който да зарадват половинката си. Това може да е екскурзия до екзотично място, лятна вила или нов спортен автомобил. С този подарък ще повлияят и на имиджа си в публичното пространство, макар че, за да има по-голям положителен ефект, би било добре да помислят за инвестиция в благотворителна кауза.

Скорпионите трябва да поддържат добри отношения с хората, които им дължат пари. Това ще улесни връщането им, а тези средства ще са им необходими да покрият разходите си в критичен за тях момент.

Стрелците ще имат силното желание да се отдадат на развлечения, но трябва да бъдат по-практични и добре да планират разходите си, в противен случай могат да се окажат до края на година в режим „изискана казарма“ – само на хляб и леща.

Козирозите е добре да инвестират в ново научно откритие, а не в кола или къща. На този етап глезотии от личен характер само ще ги забавят по пътя им към отдадената работа за общото благо.

Водолеите, заети в сферата на туризма, могат да помислят какви нови услуги могат да предложат на клиентите си.

Днес е благоприятно време да развият бизнеса си и да създадат нови партньорства – с дресьори на пеещи делфини или укротители на змии.

За Рибите днес е препоръчително да се консултират със своя експерт-счетоводител, ако са в много заплетена финансова ситуация. Колкото и да не обичат да молят за съвети, днес е важно да помислят за оцеляването на компанията си и за нейното функциониране в бъдеще.