Петък, 23 юли – Вдъхновение и фантазии

Днес ще се чувствате вдъхновени и отдадени на фантазиите си, повлияни от специфичното разположение на Луната спрямо Нептун. От това най-много ще се възползват артистичните натури.

Пред вас ще се разкрият безкрайно много възможности да изявите творческата си страна – включително и когато организирате партита за близки, приятели, колеги.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще искат да изявят най-силните си качества. В един момент е възможно да усетят как околните изпитват страхопочитание към тях. Но целия ден ще имат да свършат много работа.

За Телците е важно да не приемат здравето си за даденост. Трябва да избягват физическото натоварване и стреса.

Близнаците ще са разкъсвани от противоречиви емоции. Трудно ще балансират между личния и професионалния живот. Добрата новина е, че ще успеят да спазят поетите ангажименти.

Раците ще се чувстват щастливи, потопени в света на фантазиите си. Ще изпитват нужда да посещават храмове, да остават насаме със себе си.

Лъвовете ги очаква ден, изпълнен със забавления. Ще се наслаждават на всяко нещо, което правят. На работното място ги очакват нововъведения, които ще изстрелят бизнеса им в неподозирани висини. Добре е да не се притесняват за плодовете на труда си – те ще бъдат по-сладки, отколкото са предполагали.

Мисълта за минали успехи, ще изпълни Девите с желание да не се разпиляват, да съберат силите си и да постигнат много повече в бъдеще. Новите контакти ще им помогнат да постигнат значителен напредък.

Везните трябва да бъдат по-внимателни на работното си място, тъй като враговете и конкурентите им ще се опитат да ги повалят с един удар. Трябва да не прибързват при сключването на бизнес сделки.

За Скорпионите най-накрая ще удари часът на дълго отлагания ремонт. Може вече да планират партито, когато ще поканят приятели, за да покажат трансформирания си дом.

За Стрелците днес ще е време за сериозна самооценка. Но колкото те са строги към себе си, толкова другите ще се възхищават от тях. Днес е един от щастливите им дни.

Козирозите ще съжаляват, че са похарчили сериозни суми само за луксозни „играчки“. Но към банковата им сметка ще потекат парични потоци, които ще им върнат спокойствието. Ще разберат цената на парите и в разумни граници ще ограничат желанието си да живеят като императори.

Водолеите ще се чувстват оценени – бизнес срещите, които ще провеждат днес, ще ги изпълнят с радост, а няма да ги затормозяват. Срещите със стари приятели допълнително ще ги заредат с много положителни емоции.

Рибите ще са под стрес. Ще се чувстват потиснати поради някакво несъгласие с някого. Има риск да загубят доверито на важен за тях човек – приятел или бизнес партньор. Добре е за малко да медитират, за да възстановят баланса си и с нови сили да отговорят на предизвикателствата на деня.