Петък, 23 септември – По-разумни при бизнес сделките

Днес Слънцето преминава в знака на Везни. Качествата на този зодиакален знак ще се проявят в мнозина от вас – ще имате желание за повече хармония в живота, по-силно изразена чувствителност на естет.

Ще сте чаровни, защото ще изпитвате радост от общуването си с другите хора.

Днес ще наблюдаваме и как Меркурий преминава в Дева – това ще ви направи по-разумни и практични. Ще взимате решенията си за евентуални бизнес сделки, след като внимателно сте преценили плюсовете и минусите.

Внимавайте обаче, когато работи, обръщайки внимание на детайла и на всяка една подробност, да не изпуснете цялото от поглед. Не бъдете дребнави и проявявайте щедрост.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, колкото и да ви се иска да предприемете активни действия, за да постигнете целите си, всичко най-неочаквано ще се обърка. Заредете се с търпение и се придържайте към принципа – капка по капка – вир става.

Телци, вашите конкуренти са разхлабили хватката си, така че ще успеете да спечелите в надпреварата с тях със скоростна реакция. Колкото по-активно действате, толкова по-напред може да стигнете!

Близнаци, опитайте се да обмислите какво точно трябва да подобрите и започнете незабавно да действате на всички фронтове. Усилията и енергията, които ще вложите, няма да бъдат излишни и ще ви помогнат за кариерното ви развитие.

Раци, днес ще имате шанс да промените много от нещата в живота си. Основното е да не се страхувате да направите първата стъпка и да рискувате. Ще получите много повече, отколкото имате, така че решението е във ваши ръце!

Лъвове, бъдете с повишено внимание и бдителност по всички въпроси, които засягат парите ви. Ако изчислявате всичко предварително, пред вас може да се открият нови финансови възможности, но реализацията им ще зависи изключително от избора на най-разумното решение.

Деви, днес шансът ще е на страната само на активните представители на знака ви. Тези, които стоят и чакат по-подходящо време, няма как да успеят.

Везни, ще почувствате емоционален подем. Стойте обаче настрана от съмнителни предложения за лесно печелене на пари. Уредете всички въпроси, свързани със заеми.

Скорпиони, днес мнозина от вас ще могат да се похвалят с наистина внушителни доходи. Но наред с нарастващото богатство ще растат и амбициите, и разходите. Последното е важно, предвид слабостта ви към скъпите вещи.

Стрелци, днес личният ви живот ще пострада заради обществените ви каузи. Не пренебрегвайте семейството си и любимите ви хора.

Козирози, днес ще трябва да демонстрирате колко добър дипломат и оратор сте. По всичко личи, че ще попаднете на много скептични събеседници. Не се отказвайте – една трудна победа струва колкото десет лесни.

Водолеи, не бързайте с обещанията – осбено ако ги давате на сурови бизнес партньори. Със сигурност няма да ви зарадва факта, че скоро сегашните обстоятелства ще са силно променени.

Риби, днес ще трябва да прекарате известно време у дома – насаме със себе си и с мислите си. Може би най-накрая ще ви хрумне гениална идея, която да превърне компанията ви в една от най-влиятелните на пазара. Основното нещо е да не губите вдъхновението си.