Петък, 2 септември – Подаръци и признание

Ъгълът между орбитите на Марс и Юпитер е 60 градуса и това ще ви се отрази положително. Юпитер е известен със своята щедрост и е талисман за късмет. И в тези дни отново ще е така – ще получавате подаръци и в пряк, и в преносен смисъл.

Някои от вас, например, ще сключат добри бизнес сделки и това ще бъде повод за празнуване. Други ще постигнат добри съдебни споразумения и заради това много от вас ще си въздъхнат с огромно облекчение. На следващо място ще получите признание, което ще ви окрили и вдъхнови.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, ако можете, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят вашите стремежи и проекти. Дръжте парите си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития. Не се оставяйте да бъдете объркани от лоши съвети, в които не вярвате напълно.

Телци, добре преценявайте плюсовете и минусите си – дори когато давате пари на заем. Не се подвеждайте от хора, които дават фалшиви обещания, когато им давате пари назаем и си документирайте всичко. Това ще ви даде спокойствие и ще защити активите ви.

Близнаци, тъй като не можете да знаете какво крие бъдещето, се подгответе да взимате гъвкави решения. Може да претърпите неприятни последици, ако направите голяма инвестиция. Ако получите съвет, бъдете скептични и си отделете време внимателно да го обмислите.

Раци, звездите са благосклонни към вас –днес ще имате засилена интуиция и лесно ще откривате кои бизнес сделки са успешни и кои не. Ще водите по отличен начин преговори за инвестиции. Ако не се целите твърде високо, ще имате много възможности.

Лъвове, заемете се с нови финансови проекти. Може да е нещо, което от доста време сте искали –инвестиция в артистичен проект или в разработване на нова модна линия. Доверете се на банковите си съветници.

Деви, не се притеснявайте да споделяте идеите си и наблюдавайте как другите реагират на тях. Не губете ентусиазма си и поработете върху слабите си места.

Везни, днес с лекота ще се справяте с финансовите предизвикателства. Лесно ще намирате изгодни оферти, от които си струва да се възползвате, преди някой да ви е изпреварил.

Скорпиони, трансакциите ви вървят добре. Нямате нужда от конкурентни надпревари, но не се задоволявайте да почивате на стари лаври, защото по-късно ще съжалявате.

Стрелци, днес някои хора ще се опитат да ви измамят. Бъдете скептични към съветите, които другите ви дават. Някои от тези уж „доброжелатели“ могат да бъдат твърде егоистични и нечестни.

Козирози, ако сте започнали да се притеснявате, че сте в задънена улица, знайте, че животът ви започва да се променя. Лесно ще преодолявате старите препятствия. Няма да ви се налага да чакате дълго, за да се възползвате от добрите възможности, които ви се предлагат.

Водолеи, ако планирате да направите някакви финансови трансакции, обмислете всеки ход. На пътя ви има редица препятствия, които трябва да преодолеете. Ако искате да направите голяма покупка, по-добре изчакайте по-благоприятен момент.

Риби, редица хора ще се опитат да се възползват от вас. Това ще ви направи силно раздразнителни, но няма да ви реши проблемите. Отложете големите инвестиции за по-късна дата, когато обстоятелствата ще са по-благосклонни към вас.