Петък, 12 август – Със силен порив за саморазвитие

Днес наблюдаваме Пълнолуние във Водолей. Това планетарно явление ще увеличи желанието ви да направите нещо специално.

Поривът за постигането на нещо по-различно не винаги означава голяма революционна промяна – може да са и малки стъпки в посока на саморазвитието ви.

Може се запишете на езиков курс, да си купите абонаментна карта за фитнес или да се снабдите с голям брой книжки с вицове, за да увеличите чувството си за хумор.

При всички положения Уран, който управлява Водолей, ще засили желанието ви да вървите по собствен път. Разбира се, той може да е осеян с немалко трудности, заради което Уран насърчава сътрудничеството ви със съмишленици.

Препятствията ще са провокирани от особеното взаимодействие днес между Сатурн, Уран и Марс. Ето защо не правете големи промени и нововъведения – за тях изчакайте по-добри дни. Разчитайте на малките, но постоянни усилия за прогрес.

За представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, днес се вслушайте в съветите на приятелите си и ги приложите на практика възможно най-точно. Дори не подозирате колко добре ще се отрази това на работата ви. Но и малко критичен поглед няма да ви навреди.

Телци, не бягайте от рутината. Не забравяйте, че тя е тази, която ви помага да останете на повърхността, когато внезапно почвата под краката ви започне да се разклаща. Не вярвайте, ако днес някой ви каже, че ви е необходима промяна – тя ще стане очевидна, когато наистина имате нужда от нея.

Близнаци, днес ще получите помощ, каквато изобщо не сте очаквали. Ще получите много ценна информация, която ще ви бъде полезна в бизнеса.

Раци, днес звездите ще са благосклонни към всеки риск, който решите да поемете. Той няма да ви навреди, а вероятно ще ви донесе само ползи. Само не нарушавайте правилата и законите.

Лъвове, ще сте вдъхновител за големи подвизи с примера си. Ще мотивирате другите да работят повече за доброто на общата кауза.

Деви, този петък ви обещава стабилност. Няма да ви се случи нищо разтърсващо – нито ще загубите портфейла си, нито ще видите бялата лястовица или ще уловите златната рибка.

Везни, днес ще сте отворени към всичко ново, ще сте готови за покоряване на нови върхове. Време е да разширите знанията си – най-лесната крачка към това е да си купите специализирана литература.

Скорпиони, днес е подходящо време да развиете творческите си способности и фантазии. Креативността и импровизацията дори в най-прецизната дейност никога не са излишни, защото  понякога именно на тях ще разрешите и сложни проблеми.

Стрелци, ако все още не сте постигнали онова, към което се стремите от доста време, запитайте се – а не сте ли се изгубили някъде? Може би сте загубили прекалено много енергия в дреболии. Бъдете смели и не забравяйте, че само смелите покоряват моретата!

Козирози, днес звездите ви препоръчват да повишите самочувствието си, защото то ще ви бъде много полезно при изпълнението на служебните ви задължения. Ако не уважавате себе си, никой няма да ви уважава.

Водолеи, днес ви предстои да разрешите заплетена бизнес загадка, която значително ще улесни живота ви в близките дни. Влезте в ролята на детектив или тънък психолог.

Риби, днес звездите ви обещават вдъхновение в бизнеса. Така че не се страхувайте от трудностите! Напълно възможно е точно днес без никакви затруднения да изпълните отдавна отлагани ангажименти. Основното нещо е да имате по-голямо доверие в себе си и да се вслушвате в интуицията си – тя няма да ви подведе.