Петък, 10 юни – Успехи за писатели и журналисти

Днес ъгълът между орбитите на Меркурий и Плутон е 120 градуса. Това ще се отрази положително на всички, които в професията си работят със силата и въздействието на думите.

Става дума за лингвисти, езиковеди, журналисти, писатели.

Този положителен аспект днес между Меркурий и Плутон ще засегне и учителите, и учениците. Всички изброени групи по-лесно и и по-бързо от обикновено ще изпълнят задачите си за днес.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес са възможни спорове и кавги, предизвикани от недоразумения. Не изливайте гнева си само и само за да освободите напрежението. Разходете се за час, два на чист въздух.

Телци, опитайте се да изчистите всякакви недоразумения между вас и началниците ви. Не обръщайте внимание на дребни дрязги и кавги в екипа ви. И най-накрая се заемете с дългогодишния проект, който сте отлагали от дълго време.

Близнаци, днес може да получите твърде странни и дори нелепи съвети от някого от бизнес партньорите си. Не бързайте да махате снизходително с ръка и да се присмивате – съветникът ви може и да има право. По-добре обмислете предложението му.

Раци, този петък е подходящ ден за нови начинания – особено в сферата на туризма. Ако отдавна мечтаете да разширите бизнеса си, направете първите стъпки. Важното е да си дадете сметка дали сте готови да поемете повечето отговорности, свързани с реализирането на желанието си.

Лъвове, ще имате усещането, че по никакъв начин не можете да контролирате харчовете си. Не се обезсърчавайте, днес е много вероятно да откриете ключът към доброто управление на финансите си.

Деви, днес ще се справите отлично в сферата, в която работите. Това ще се отрази пряко на финансите ви, но не се отпускайте – продължавайте да влагате усилия в работата си.

Везни, днес късметът ще е изцяло на ваша страна. Ако инвестирате на фондовия пазар, възвръщаемостта на средствата ще задоволи претенциите ви.

Скорпиони, обичате да се конкурирате и напредъкът и успехът на другите ви вдъхновяват. Днес ще летите на крилете на вдъхновението. Но пазете търговските си тайни и не разкривайте подробности около финансовото си състояние.

Стрелци, спешно се нуждаете от свежи идеи. Не бъдете инати, имате нужда от помощ. Но не забравяйте, че истината се ражда в спор, така че да прехвърляте задачите на друг, няма да е достатъчно – ще трябва да поработите заедно с колегите си.

Козирози, ще трябва да се борите дълго и упорито с предразсъдъците във вашето обкръжение. Това не е битка за един ден, така че се въоръжете с търпение.

Водолеи, днес, след допусната грешка, ще трябва бъдете по-ниски от тревата. В противен случай ще ви възложат допълнително работа за няколко уикенда напред. Ако не харесвате работата си, потърсете си нова.

Риби, за онези от вас, които търсят стабилна работа, днес ще е много щастлив ден. Най-накрая ще намерите своето място – пълно с предизвикателства, от които ще научите много.