Първият български музей на селфитата – в Русе

Добра новина за феновете на светлините автопортрети.

 

 

 

 

 

Неотдавна списание Banker Special писа, че в Будапеща бе открит първият музей, посветен на селфитата. Такъв има и в румънската столица: на булевард „Христо Ботев“ № 11. А сега честта се пада на българския град, намиращ се по долното течение на река Дунав.

Selfie Museum е вече открит –  днес, на 1 -ри април, на улица „Атанас Буров“ №2, в Русе. А най-интересното е, че мястото разполага с цели три етажа, където човек може да използва над 30 кътове и стени, където да направи селфита с приятели, със семейство или със самия себе си. По данни на Google, музеят е отворен всеки ден от 10:00 до 20:00 часа, с изключение на понеделник, когато е затворен.

Във всяко една стая ще има осигурени както стойка за смартфон, така и LED ринг светлина. Влизането в музея ще бъде на всеки 30 мин., а времетраенето на фотосесиите – 60 мин. (плюс опция за удължаване на времето). Лица до 14-годишна възраст ще бъдат допуснати само с придружител.

Част от интериора на Селфи музея в Букурещ.

Заповядайте и създайте незабравими спомени, запечатайте забавни моменти и създайте интересно съдържание за социалните мрежи.“ – пишат в поканата си от институцията.

Повече информация може да намерите в официалния сайт, който в момента все още се обновява – http://selfiemuseum.bg/ .