Paradoxe by Emma Watson

Дългоочакваният режисьорски дебют на Ема Уотсън е вече тук, а с него и малко информация относно романтичния живот на британската актриса.

 

 

Преди време ви разказахме, че от френската луксозна марка поискаха 32-годишната звезда да стане рекламното лице на новия им парфюм. Ема не само прие поканата, но и пожела лично тя да се заеме с режисирането на рекламата.

Paradoxe – новият парфюм на Prada.

А ето че тя е не само вече лансирана, но и творческият потенциал на Ема веднага си проличава.

Кадър от видеоклипа.

Защо трябва да бъда поставена в рамка? Кутиите винаги са били… толкова малки. Отпразнувам моите несъвършенства. Прекарвам дните си с щипка радост. Да, понякога се боя, но мечтите ми винаги ме водят напред. Овластена съм от самия живот. Никога не съм една и съща, но съм винаги себе си.“ – разказва екранната Хърмаяни Грейнджър, която е и главният протагонист в рекламния клип.

Ема Уотсън.

Във видеото, което можете да видите ето оттук, се вижда, че най-главният акцент са триъгълниците. Геометричната форма има много свещено значение в различните религии: Християнство (Отца, Сина и Светия Дух), Будизъм (Буда, Дхарма и Сангха), Таоизъм (Рай, Човек и Земя), Новият Век (Дух, Ум и Тяло). Наред с това триъгълникът символизира трансформацията, връзката ни с боговете, огънят, творческия дух на Вселената и Огъня на съзнанието. Ето защо присъствието му в клипа на Ема Уотсън не е случайно.

Между другото, по информация на Daily Mail, актрисата вече излиза с 29-годишния Брендън Грийн, син на британския бизнесмен и милиардер сър Филип Грийн. От медията даже публикуваха и няколко папарашки снимки на Ема и Брендън от ваканцията им във Венеция. Дали скоро ще чуем и сватбените камбани за младата британка?