Понеделник, 22 август – Желани интелектуални предизвикателства

Днес ъгълът между орбитите на Меркурий и Плутон е 120 градуса. Това ще се засили желанието ви да се впуснете в справянето с различни интелектуални предизвикателства. Някои от тях могат да бъдат свързани с решаване на сложни казуси, други – с измисляне на остроумни шеги.

Това обстоятелство се дължи на факта, че Меркурий и Плутон влияят положително на проницателното мислене и на аргументацията.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес ще бъдете по-критични към работата си. След като напоследък бяхте свикнали, че всичко, което правите, се одобрява от шефа ви, сега ще бъдете като попарени – ще трябва да работите много по-ефективно от друг път, ако искате да избегнете сериозни загуби за компанията си.

Телци, днес не е препоръчително да споделяте мечтите си с други хора. За работата си говорете само с колегите си, за личните неща – само с най-близките си.

Близнаци, днес звездите не ви препоръчват да придавате особено значение на думите на вашите колеги, особено ако те се опитват нарочно да ви засегнат и уязвят. Абстрахирайте се от тях и се фокусирайте върху работата си.

Раци, днес се погрижете за здравето си. Само ако сте в добра форма, ако се чувствате добре, ще можете да проведете важните бизнес преговори, които ви очакват тази седмица.

Лъвове, заредете се с добро настроение – посрещайте клиентите си с усмивка. В случай че си имате работа с гневни клиенти, направете необходимото да им помогнете, а ако не успеете да се справите с нервността им, разкажете им виц или поучителна история.

Деви, днес, каквото и да предприемете, ще имате успех във всички сфери. Така че използвайте този шанс и се заемете с най-трудните предизвикателства.

Везни, днес ще пробивате всякакви стени благодарение на своята настойчивост. Само в отношенията си с важни бизнес партньори не бъдете толкова напористи – само с деликатност и търпение ще успеете да постигнете желаните сделки.

Скорпиони, днес няма да можете да избегнете неприятни разговори с началника си. Бъдете откровени с него, но в никакъв случай не допускайте лични симпатии да повлияят на работата ви.

Стрелци, днес е подходящо време да планирате почивката си, ако досега не сте го направили. Точно днес не се смятайте за незаменими – и без вас ще се справят, а за вас е изключително важно да си починете и да смените обстановката.

Козирози, днес успехът ви зависи от умението ви да изслушвате другите. Само така ще намерите изход от изключително заплетена ситуация.

Водолеи, днес ще се опитат да ви въвлекат в неприятен търговски спор. Твърдо се придържайте към принципите си и към дългосрочните стратегии на компанията си.

Риби, избягвайте сложните преговори днес. Те не само ще объркат ритъма ви на работа, но и ще увеличат проблемите ви в компанията.