Ема Уотсън се съюзява с Prada

След месеци отсъствие от светлините на прожекторите, британската актриса разкри за най-новия си проект.

 

 

Както неотдавна писахме, Ема Уотсън обясни за медийното си отсъствие през последните години. Въпреки това екранната Хърмаяни Грейнджър не само се появи на церемонията на тазгодишните награди “БАФТА”, но и преди броени дни сподели за новите си творчески проекти, чрез които планира отново да се завърне “на сцената”.

Когато от Prada ме помолиха да бъда рекламното им лице на новия им аромат, ги попитах дали мога да режисирам рекламата на парфюма. След месеци най-накрая мога да споделя тази нова колаборация с всички вас. С нетърпение чакам да видите новия ми творчески проект и се надявам да ви хареса толкова, колкото и на мен. Никога не бих могла да се справя без помощта на моите сътрудници. Благодаря ви за вашето време, отдаденост, талант и страст. Моят режисьорски дебют и новият парфюм на Prada скоро ще бъдат лансирани.” – написа Ема Уотсън в личния си Instagram профил.

По всичко личи, че актрисата, която е и официален посланик на добрата воля на ООН, е решила да започне да се занимава и с режисура.