Къде изчезна Ема Уотсън?

След избухването на пандемията от коронавирус Ема Уотсън – любимата на мнозина звезда от „Хари Потър“ и „Красавицата и Звярът“ – изведнъж изчезна вдън земя. Това, разбира се, накара хората не само да говорят, но и да обмислят усърдно най-различни хипотези за нейното отсъствие. Но тези техни занимания не само не се харесаха много на 31-годишната британка, но преди няколко дни я подтикнаха да напише много ярко послание в социалната мрежа Twitter. Ето за какво става въпрос:

 

Ема Уотсън със сигурност не е сред звездите, които всекидневно осведомяват широката публика в социалните мрежи какво правят, какво мислят или какво са си похапнали за закуска. Ето защо неотдавна се появиха слухове, че актрисата или се е сгодила тайно за сегашния си приятел – американския бизнесмен Лео Робинтън, с когото излиза от 2019 г. насам, или е решила да сложи край на актьорската си кариера. Всичко това, разбира се, накара чашата на търпението на Ема да прелее и тя най-накрая да вземе думата.

Ема Уотсън с приятеля си Лео Робинтън.

Скъпи мои фенове, всички слухове около годежа ми или актьорската ми кариера, която била на пауза, са просто начин за акумулиране на нови кликвания в Интернет. Това става всеки път, независимо дали разпространяваните новини около мен са верни, или не.“ – започва посланието на възпитаничката на американския университет „Браун“ в Twitter.

Ако наистина има някаква новина, която ме засяга, бъдете сигурни, че самата аз ще ви я споделя. Междувременно, ако не научавате нищо за мен, това означава, че прекарвам времето си не по-различно от всеки друг по време на пандемия – пека домашен хляб, грижа се за моите близки и се опитвам да не разпространявам опасния вирус, който всеки ден заразява хиляди.“

Изпращам ви безкрайно много любов и се надявам, че се чувствате добре и достатъчно щастливи в тези тъй шантави времена. И още веднъж благодаря на всички хора, които всекидневно се борят и се грижат за нашето здраве и безопасност.“ – завършва посланието си екранната Хърмаяни Грейнджър.