Пампорово – любимо място на френски супермодели

Ски сезонът в родопския курорт „Пампорово“ е в разгара си, докато много други места в Европа са затворени заради противоепидемичните мерки. Но това не успя да попречи на идването на едни от най-красивите французойки, станали известни покрай участието си в „Мис Франция“. Ето за какво става дума:

 

Пампорово несъмнено е един от най-любимите ски курорти, както на българи, така и на чужденци – нещо, за което неотдавна писахме – https://special.bg/6-prekrasni-ski-kurorti-na-balkanite/ . Въпреки продължаващата пандемия от COVID-19, мястото за отдих остава отворено, като се спазват всичките необходими санитарни мерки. И на Пампорово, и на Мечи чал до този момент работят около 12 писти, чиито условия за каране са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали скиори и сноубордисти.

Лу Рюа (отляво) и Лара Готие (отдясно).

Ето защо не е чудно, както вече споменахме, че едни от най-красивите жени във Франция избраха именно България за тяхната зимна ваканция. Преди броени дни не само очевидци забелязаха Лу Рюа и Лара Готие по ски пистите, но и двете хубавици споделиха снимки в официалните си профили в социалната мрежа Instagram. Но кои са те всъщност?

Лу Рюа е родена на 18-ти октомври 2000 г. в град Корбей-Есон, регион Ил дьо Франс. Тя е известна инстаграмърка, инфлуенсърка, фотомодел и френска кралица на красотата. Висока е 171 см, има сини очи и руса коса. Успехите ѝ на конкурсите за красота включват „Мис Буш дю Рон 2019“, „Мис Прованс 2019“. Освен това е първа подгласничка на „Мис Франция 2020“.

Лара Готие се ражда през 1998 г. в град Ница. През 2020-а печели титлата „Мис Кот д‘Азур“, а миналата година става втора подгласничка на конкурса „Мис Франция 2021“. Висока е 174 см, очите ѝ са зелени и е брюнетка. Освен че също е известна инстаграмърка и фотомодел, чаровницата има магистърска степен по маркетинг и маркетингови комуникации.

Двете пленителки на мъжки сърца бяха придружени и от фотографката Каролин Майе, която им направи страхотни фотосесии на Родопите. Част от снимките ѝ могат да бъдат видени в папката с истории Bulgarie в личния ѝ Instagram профил – https://www.instagram.com/carolinephotographies_/ .

Впрочем, на френски език терминът за „подгласничка“ е „dauphine“ (дофина), който също означава и френска благородническа титла, присъждана на френския престолонаследник.

А как премина конкурсът „Мис Франция 2021“, може да прочетете повече оттук – https://special.bg/podglasnitchkata-na-mis-frantsiyav-2021-ya-zasentchi/ .