Нова фрустрация за Бритни Спиърс: майка ѝ Лин не ѝ дава мира

След дългогодишните обтегнати взаимоотношения между Бритни и баща ѝ Джейми Спиърс, от когото тя е вече юридически свободна, преди броени дни изпълнителката на Circus замеси вербално и майка си Лин Спиърс. Ето за какво иде реч:

 

Макар и Бритни Спиърс да се радва на прясно получената свобода от баща си, певицата все още не е напълно забравила за тринадесетте тежки години, през които именно Джейми Спиърс бе неин законен настойник. Наред с това 40-годишната холивудска звезда започна малко по малко да разкрива имената на всички хора, участвали в превръщането на личния ѝ живот в земен ад. Едва ли мнозина биха се досетили, че майка ѝ – 66-годишната Лин Айрин Спиърс – също има пръст в цялата работа.

Бритни с майка си и баща си.

Накратко, родителят ѝ, който е успешен автор, документира най-тежките години на дъщеря си в книга. Затова няма нищо чудно, че на щерка ѝ най-накрая наистина ѝ писва: преди броени дни излива част от гнева си в социалната мрежа Instagram.

Бритни споделя откъс от лентата „Кръстопътища“ (2002), единственият ѝ кинематографски проект. Сюжетът му разказва за приключенията на три приятелки от детството, които се отправят на пътешествие из Съединените американски щати, за да осъществят мечтите си. Певицата играе ролята на Люси, млада тийнейджърка, която много иска да види майка си, живееща на другия край на страната. Обаче желанието на младата мечтателка удря на камък, след като собствената ѝ майка се отрича от нея с думите, че Люси просто била „обикновена грешка“.

Във видеото, публикувано от изпълнителката, нейният персонаж плаче в банята, защото току-що е научил тежката истина: „Ето сцена от филм с мое участие! Това е моментът, когато осъзнавам, че съм изминала целия този път, за да намеря майка си, а тя даже не иска и да ме погледне! Знам, наистина е тъжно… Но това не е чак толкова лошо, колкото това, което собствената ми майка ми причини в реалния живот...“ – написа Бритни в Instagram.

А какво ще се случи занапред между майката и дъщерята, тепърва ще разберем…