Най-новите трендове при булчинските рокли през 2021 година

Сватбеният ден е един от най-важните в живота на повечето жени. Ето защо e естествено всяка от тях да държи да изглежда неотразимо и впечатляващо, създавайки по този начин прекрасни спомени за цял живот. Но дори и тенденциите в булчинските рокли се променят през годините. Ето на кои девет най-съвършени модели за 2021 г. се е спряло модното списание Vogue:

 

1. Viktor & Rolf

Нидерландският бранд, създаден в Париж през 1993-а, отдавна се е утвърдил като един от водещите в бранша. На фотографията се виждат два от най-новите им модели, представящи класическата А-линия с един по-кралски завършек.

2. Vera Wang

Талантливата американка от азиатски произход пак го направи! В тази прекрасна рокля с линия „Русалка“ се открояват не само перлите, но и фустата, изработена от тюл. Ефирно и ефектно!

3. Oscar de la Renta

Доминиканският моделиер залага на изчистения и семпъл дизайн. Това ясно си проличава в новия му шедьовър, който се състои от бюстие и поли, украсени с пера. Снимката, разбира се, препраща към култовия филм „Булката беглец“ от 1999 година.

4. Elie Saab

Сигурно Ели Сааб е черпил вдъхновение от доминиканския си колега, тъй като дрехата му е хем елегантна, хем с изчистени линии. Но за разлика от Оскар де ла Рента, неговата е с по-аристократичен външен вид. Особено воалът – създаващ усещането за чистота и невинност.

5. Galia Lahav

Израелският бранд залага на линията „Русалка“, която е обогатена с пищна бродерия, дълбоко деколте и точно толкова тюл, колкото е необходимо. Със сигурност няма да останете задълго незабелязани с този тоалет!

6. Rime Arodaky

Французойката Рим Ародаки изгрява през 2010-а, когато модните ѝ идеи ѝ проправят пътя към световната слава. На фотографията виждаме една от новите ѝ рокли – част от колекцията Les Premières – която представлява красива игра на тюл, бродерия и ръкави буфан.

7. Dana Harel

Дана Харел е другият известен израелски моден дизайнер, който успява да ощастливи всеки свой клиент с прекрасния си изчистен дизайн, бродерии и дантели. Не вярвате? Достатъчно е да видите прекрасния ѝ белоснежен шедьовър на снимката.

8. Kaviar Gauche

Игра с пера и прозрачни материи – това е виждането на немските моделиерки Александра Рьолер и Йохана Кюл от Берлин. Решението им – както се вижда – е не само дръзко, но и доста вдъхновяващо.

9. Reem Acra

Съгражданинът на Ели Сааб също следи със зорко око световните модни трендове. Ето защо новият му модел се откроява не само с изчистен дизайн и А-линия, а и бродерията на роклята и воала сякаш казват всичко.