Най-добрите български маникюристки за 2022 година

Преди броени дни в прекрасен Пловдив се проведоха ежегодните Национални годишни награди за маникюр EMILY 2022. Разказваме ви кои са тазгодишните победители.

 

Най-добрите маникюристи и педикюристи в страната бяха отличени на елегантна церемония във втория по големина български град. Третото издание на надпреварата събра професионалисти от цялата страна в хотел SPS, намиращ се в район “Тракия”.

Хотел SPS.

Организаторът на събитието е пловдивската фирма “Стар Нейлз България”, която се занимава с продажбата на козметични консумативи и оборудването на фризьорски салони.

Уебсайтът на „Стар Нейлз България“.

В интерес на истината, победителите се избират чрез онлайн платформа. В нея всеки, който има желание, си създава свой профил и галерия от снимки, където биват споделяни техните най-добри и запомнящи се дизайни и модели на маникюри.

В тазгодишния формат близо 55 участника от цяла България се надпреварваха в продължение на няколко месеца в цели 6 категории. Тринадесет членното жури определи кои са шампионите, бидейки подпомогнати от мнението на близо 7219 гласували души.

Водеща на събитието за втори пореден път бе младата звезда на пловдивския Драматичен театър – актрисата Патриция Пъндева, на която компанията-организатор „Стар Нейлз България“ кръсти лак през 2021-а.

Снимка с част от победителите.

Апропо, по време на церемонията по награждаването бе представено уникално шоу за дизайн на маникюр. Дефилето с 14 модела е по идея и се организира от Мирослава Велева – Радкова. В него бяха представени по атрактивен начин 13 авторски визии, обединени от темата “Холивуд”.

 

А ето и големите победители в отделните категории:

 

1. Маникюр

Шампионът в тази категория е Анна-Мария Цончева. На второ място се класира Кристина Лечева. Наградата на публиката, обаче, извоюва младата Йоана Янкова.

 

2. Дизайн и ноктопластика

Цветомира Димитрова е първенецът в тази категория, следвана от Елен Стафанова. Наградата на публиката и в тази категория отново бе присъдена на Йоана Янкова.

 

3. Педикюр

На първо място е Цветелина Цекова, а на второ – Росица Николова. Наградата на публиката този път, обаче, отиде при Петя Дечева.

 

4. Терапевтичен педикюр

В тази категория първенецът е Ралица Николова. За труда си Весела Янкова получи второ място. А специалният приз отиде при Флорина Евтимова-Кирилова.

 

5. Арт кадър

Благодарение на техните дарби и визия, Милена Георгиева стана шампионът в “Арт кадър”, следвана от Пламена Кирова и Виктория Йолова.

 

6. Салон

От салоните на първо място е Beauty house, второ място се присъди на Cherynka Nails Center, а трето – на Студио за красота “Мацките”. И трите салона се намират в град София.