Наоми Кембъл най-сетне стана майка

Често задаваният въпрос най-сетне получи своя отговор – прочутата чернокожа моделка най-накрая стана родител, макар и на 50 години. Ето какво се знае до този момент:

 

Радостната новина бе оповестена от самата Наоми в личния ѝ Instagram профил. Публикацията ѝ показва фотография, на която се вижда как родилката държи крачетата на новородената дъщеричка. Между другото, личи си, че бебето на Кембъл се е родило с доста светла кожа.

Една малка и красива благословия ме избра да бъда нейна майка. Това е такава чест, че тази нежна душичка е вече част от живота ми. Никакви думи не могат да опишат доживотната връзка, която вече споделям с тебе, мое малко ангелче. Няма по-висша любов от тази“ – гласи текстът под снимката.

Майката на Наоми също сподели своите радостни емоции в Instagram: „Толкова съм развълнувала, тъй като от толкова много време исках да стана баба“.

Наоми с майка си Валери.

Да припомним, че фотомоделът отдавна изявява желание да изпита трепетите от това да станеш и бъдеш родител. Такъв пример е нейно интервю пред британския всекидневник Evening Standard от 2017-а: „Постоянно си мисля за деца. Но сега, както се развива науката, смятам, че мога да стана майка, когато си поискам“.

До този момент все още не се знаят нито името на рожбата, нито рождената ѝ дата, нито кой е бащата.