Ариана Гранде е вече госпожа Гомес

Преди няколко дни феновете на гласовитата американка бяха изненадани от новината, че идолът им вече официално има съпруг. Ето за какво иде реч:

 

Както неотдавна списание Banker Special писа – https://special.bg/ariana-grande-slaga-bultchinski-voal/ , 27-годишната звезда се сгоди за лосанджелиския брокер Далтън Гомес. Но Ариана вече е в отбора на омъжените жени. Оказва се, че двете влюбени гълъбчета са сключили брак на 15-и май, неделя, по време на тайна церемония в имението на изпълнителката на God is a woman в Монтесито, Калифорния.

Приказното имение на Ариана Гранде в Монтесито.

За хубавата вест пред списание People свидетелства и говорителят на певицата: „Ожениха се. Беше малка сватба, в интимен кръг – с има-няма двадесет души. Всички бяха много щастливи и изпълнени с любов – особено младоженците и техните семейства“.

Господин и госпожа Гомес.

Новината за тайната служба, разбира се, сюрпризира всички. Особено след като преди месец американската преса съобщи, че венчавката ще се случи през лятото, стига санитарните мерки да го позволят. Но по всичко изглежда, че младото семейство не е могло да изчака и ден повече. До този момент все още няма коментари нито от страна на Ариана Гранде, нито от страна на Далтън Гомес.