На Маколи Кълкин му се роди син

След Кейти Пери, Зара Тиндъл, Франк Мюниц и Тервел Пулев, сега дойде ред и екранният Кевин Маккалистър от „Сам вкъщи“ и приятелката му Бренда Сонг да станат родители. Ето за какво иде реч:

 

Новината изненада всички, тъй като досега нито американецът, нито половинката му са оповестявали за намеренията си. В момента 40-годишният Маколи се снима за новия сезон на „Зловеща семейна история“, като успя да отклони вниманието на всички – особено на папараците. Пазената чинно девет месеца тайна най-накрая бе разкрита от списание Esquire, за което влюбените само споделиха: „Много сме щастливи“.

Маколи Кълкин и Бренда Сонг.

Маколи и Бренда са станали родители на момченце, родено на 5-ти април в Лос Анджелис. Най-куриозното е името на новородения син – Дакота Сонг Кълкин. По принцип Дакота се смята за женско име – носи го, например, актрисата Дакота Фанинг, но явно младото семейство е решило да разбие стереотипите. Момченцето е кръстено на леля си – сестрата на Маколи, която загина в автомобилна катастрофа през 2008 година.

Да припомним, че романсът между двете звезди започна през 2017-а, когато Маколи и Бренда се запознават в Тайланд по време на снимките на филма Changeland. Искрата между тях пламва веднага, а желанието да създадат семейство също не закъсня.

Мисълта за бъдещото дете бе постоянен пламък в очите ни. Опитвахме се да разберем кога е най-подходящият момент за зачеване. Защото няма нищо по-възбуждащо от това, жена ви да влезе в стаята и да ви каже: „Скъпи, в овулация съм.“ – разказа преди години 40-годишният татко Маколи пред Esquire.