На 40 години Ким Кардашиян спира да бъде наивна?

„Предпочитам да ме размазват в медиите, отколкото да не живея дните си щастливо.“ Това признава pеалити звездата и съпруга на американския рапър Кание Уест – Ким Кардашиян, която днес (на 21 октомври) навърши 40 години.

 

 

Цялото си богатство и известност тя дължи на медийния интерес към нея, но въпреки това никога не се е притеснявала да споделя открито мнението си. Може би защото знае най-главното – лоша реклама няма. Ето няколко нейни свежи изказвания.

„Скъпа, би ли си сложила стикер за броня на „Бентли“?

Само през 2019 г. Ким Кардашиян си купува 25 коли.

Така тя отговаря на въпрос на телевизионната водеща Уенди Уилямс през 2009 г., докато в същото време до нея седи сестра й Клое Кардашиян, която има няколко татуировки, които малко преди това е показала на камерата. Усещайки, че злепоставя сестра си, Ким веднага добавя:

„Е, вероятно на „Ферари“ ще сложиш – защото Клое е като истинско „Ферари“.

Ким има странната склонност да сравнява хората с коли – за приятелката си – модната дизайнерка и актриса Никол Ричи – казва, че приличала на джипа й.

„Малко съм шокирана, че получавам модна награда, след като през повечето време съм гола…“

С тези думи Ким Кардашиян приема наградата за „Инфлуенсър“ от Американския съвет на модните дизайнери през 2018 година. И макар че за всички е известно, че дължи голяма част от известността си на задните си части, тя сърдито размахва пръст на фотографите, които по думите й „лягали на земята, за да й снимат дупето“.

„Не знам защо съм толкова зависима от момчетата, с които имам романтична връзка. Това е странно, защото не съм възпитана по този начин. И до 19-годишната си възраст едва ли щях да повярвам, че някое момче може така да ми завърти главата. Щях да си кажа: „Какво ти става? Прекалено си умна, за да се влияеш от него!“

Ким с Кание Уест.

Преди да се омъжи за рапъра Кание Уест, Ким е имала два брака. На 20 години сключва брачен съюз с музикалния продуцент Деймън Томас. Вторият й брак е кратък – трае само 72 дни – и е със звездата от NBA Крис Хъмфрис.

„Не искам повече да бъда наивна“

В навечерието на своята 40-годишнина Ким признава, че навлиза в период, когато не иска повече да бъде наивна, а че иска да използва известността си, за да привлича хората към каузи. Една от тях е контрол над продажбата на оръжия, друга –заявената от нея подкрепа за движението Black Lives Matter

В един от сезоните на „Животът на Кардашиян“ Ким много емоционално приема факта, че в Лос Анджелис има бездомни. Тя и сестра й Клое канят двама души, запознати с проблема, с които да обсъдят негови възможни решения. Един от тези хора е изпълнителният директор на Union Rescue Mission – Анди Бейлс. Според продуцентите на реалити предаването след тези епизоди приют за жени и самотни майки в Лос Анджелис получава дарение от 1 млн. долара.

Освен това Ким прилежно заляга над дебелите книги – учи за адвокат, като се надява през 2022 г. вече да бъде правоспособен защитник на онеправданите.

Ким Кардашиян с Алис Джонсън.

Наскоро изрази позиция в подкрепа на реформата в затворите и настоя за освобождаването на Алис Мари Джонсън, 63-годишна жена, излежаваща доживотна присъда за наркотрафик и чиито внуци страдали, че никога няма да могат да видят баба си. Реалити звездата отиде в Белия дом, за да помоли президента Доналд Тръмп да замени присъдата на Джонсън с по-лека. Малко по-късно Джонсън бе пусната от затвора.

След благоприятната развръзка Ким Кардашиян призна пред „Вог“, че преди да се срещне с президента Тръмп, била многократно предупреждавана от фенове, че не трябва да се вижда с него, след като открито се противопоставя на политиката му.

„Взех решение да отида в Белия дом, въпреки че всички ми казваха, че това ще сложи край на кариерата ми“ – откровеничи реалити звездата.

А може би наистина е дошло време да престане да бъде наивна, вярвайки, че най-важното е да си известен с това, че си известен.