Megxit: Нова книга, нов дом и стара вражда

Освен че на 6-ти май Арчи – синът на Хари и Меган, навърши една годинка, по всичко изглежда, че нашумялата драма с бившите херцози на Съсекс няма да стихне в близко време. Ето за какво става дума:

 

Скандалната биография

Месец август е очакван от мнозина не само, защото на 4-ти ще излезе книгата „Среднощно слънце“ на писателката Стефани Майър, но и защото на 11-ти август ще бъде лансирана биографията на принц Хари и Меган Маркъл. Както се вижда в популярния уебсайт за онлайн пазаруване Amazon, четивото вече може да се поръча предварително и разполага със заглавие и корица. Върху нея е фотография на усмихващата се влюбена двойка от 2018-а, а надсловът ѝ е „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family” (В търсене на свободата: Хари и Меган и създаването на модерно кралско семейство). В книгата ще бъдат представени множество факти и случки около запознанството, годежа и сватбата на британеца и американката, както и строгият придворен код и нападките на пресата. Автори са Омид Скоби и Карлоин Дюран, които твърдят, че са се срещнали и разговаряли с бившите херцози още преди те да се преместят в Канада.

Новият дом

Меган с майка си.

От друга страна, скандалната двойка продължава да си търси подходящ имот в Лос Анджелис, където смята да се установи за постоянно. Според всекидневника Sun Меган Маркъл твърдо е решила да приюти майка си Дория Радлан. Освен това домът трябва да бъде достатъчно голям, за да има предостатъчно място за всеки един от четиримата.

Старата вражда

Впрочем, преди броени дни, се разбра една от причините, поради които Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не се разбират помежду си. Според информация на таблоида Daily Mail, докато херцогинята на Кеймбридж общувала идеално с всички, особено с персонала си, херцогинята на Съсекс често викала, нагрубявала и изисквала от всички придворни да се съобразяват с нея. Именно това нейно поведение съпругата на принц Уилям не можела да търпи повече. Така че последвалото развитие на взаимоотношенията между двете етърви едва ли е изненадващо.