Le Baume Divin – новият летен козметичен хит

Разказваме ви за този 100-процентов натурален продукт, който не само се грижи за вашето лице, тяло и коса, но и е изцяло вдъхновен от тайните на Древен Египет.

 

Ако по-голямата част от козметичните продукти в днешно време е предназначена за една специфична цел, то има и такива, които са мултифункционални. Такъв пример е новият продукт на британския бранд Cocunat – Le Baume Divin (“Божествен балсам”).

Вдъхновен от мъдростта на древните египтяни, които са го използвали не само за хидратиране, но и за изцелението на всякакви рани и белези, британският лейбъл отново “възкресява” древната традиция.

Cocunat се слави не само с натуралните си съставки, но и с политиката си „козметика без жестокост“ (продуктите не са били тествани върху животни). Затова не е чудно, че част от съставките във вълшебната формула на балсама включват зехтин, прополис, пчелно млечице и масло и мед от слънчоглед. Наред с това е доказано, че козметичното изделие има чудодейни свойства дори и срещу най-жестокия косопад.

Le Baume Divin може да бъде поръчан от официалния уебсайт на марката – https://cocunat.com/en-int/products/divine-balm . Цените са само в американски долари, а тъй като Cocunat е базирана в Испания, доставките до България са напълно възможни.