Кралското семейство: Херцозите на Кеймбридж взеха важно решение за децата си

Преди броени дни принц Уилям и Кейт Мидълтън, които досега гледаха да осигурят колко се може по-спокоен и нормален живот на децата си, взеха важно решение, което засяга пряко 7-годишния принц Джордж и 5-годишната му сестра принцеса Шарлот. Ето за какво става въпрос:

 

Според списание US Weekly, херцозите на Кеймбридж са решили да добавят повече официални ангажименти към ежедневието на двете си поотраснали рожби. В интерес на истината, действията им бяха повлияни и от актуалната криза, предизвикана от пандемията от коронавируса.

Освен това принц Джордж и принцеса Шарлот вече имат някакъв придобит опит в помощта и грижите за най-засегнатите си сънародници. Затова, когато разбраха, че децата им вече са напълно готови да представят официално британското кралско семейство, Уилям и Кейт бяха приятно изненадани от напредъка и отдадеността им.

Семейството ръкопляска на британския медицински персонал, който неуморно се борят COVID-19.

Все още не се знае с какво точно ще са свързани бъдещите им официални задължения, но със сигурност в най-скоро време ще ги видим в съвсем друга светлина. В същото време бъдещата роля на малкото им братче принц Луи, който е само на две годинки, все още остава неясна. Но определено можем да очакваме, че и неговият звезден час ще дойде, когато поотрасне достатъчно.