Кралица Елза разширява Disneyland Paris

Ако си мислите, че пандемията „Замръзналото кралство“ най-сетне ще затихне – грешите. След два филма, няколко песни и множество играчки увеселителният парк в Париж се готви за поредното си разширяване, което ще му струва 2.17 млрд. долара.

 

Сега всички фенове, на един от най-касовите анимационни филми на Disney, ще могат да посетят и да се насладят на Кралство Арендел, което ще включва реплики на кралския замък, селото, Северната планина с ледения дворец на Елза и изкуствено езеро. Освен това посетителите ще имат възможността да се срещнат с любимите си персонажи от анимацията, да пазаруват в тематичния магазин и да похапнат вкусно в новия ресторант.

„Като част от новото уникално крило на парка, гостите ще видят в далечината заснежената планина на Арендел, намираща се срещу великолепно езеро, която, чрез водна атракция, ще ги отведе до центъра на кралството.“ – информира прессъобщението на Disneyland Paris.

„Фроузънландия“ е част от мащабното разширяване на лунапарка, което ще струва 2.17 млрд. долара. В цената са включени и зоните, които ще са базирани на „Отмъстителите“, „Междузвездни войни“ и „Спайдър-Мен“. Първата от тях – Кампусът на Отмъстителите, според Disney, се очаква да бъде открит още следващата година.

Но феновете на Анна и Елза ще трябва да са търпеливи, защото тяхното кралство ще бъде готово чак през 2023 г., според информация на интернет компанията Yahoo. А през това време посетителите ще трябва да се задоволят с вече съществуващите атракции на „Замръзналото кралство“.