Какво вещаят Ретроградният Меркурий и Ретроградният Юпитер?

Неотдавна ви разказваме за Ретроградния Юпитер и какво да очаквате от него. Но сега, двете планети Юпитер и Меркурий не само са ретроградни, но и се намират противоположно една на друга на астрологическата карта. Ето какво можете да очаквате от това небесно явление.

 

Най-близката планета до Слънцето пак стана ретроградна – този път от 9-ти септември до 2-ри октомври. И въпреки че Ретроградният Меркурий обещава проблеми с технологиите, комуникациите и концентрацията, сега нещата са по-различни.

Меркурий навлезе и в знака на Везните, отговарящи за връзките, любовта и бизнес партньорите. Ала – срещу него – се намира Юпитер, който не само е ретрограден, но и е позициониран в противоположния на Везните знак – Овена.

С други думи, енергийното влияние на двете небесни тела ще ни повлияе по-доста по-различен начин от обикновеното – особено, когато планетата на късмета и благословиите, Юпитер, е замесена.

А ето какви позитивни промени могат да ви сполетят между 9-ти септември – 2-ри октомври:

 

1. Събиране с любимия човек

През този период е много вероятно да срещнете или да се съберете с вашата сродна душа, пламък-близнак или член/членове от вашето духовно семейство. За мнозина това може да бъде и време за помирение, автентични и искрени разговори и споделяне на най-съкровените и дълбоки чувства.

2. Съдбоносни срещи

Възможно е да се срещнете и с хора, които отсега нататък ще ви помагат доста в живота. Те могат да бъдат бъдещ работодател, работници, учители или колеги. Хора, които напълно ще променят не само съдбата ви, но и самите вас.

3. Сбъдване на желания

Голяма част от вашите най-съкровени желания, блянове и мечти могат да се сбъднат много бързо. Независимо дали сте ги манифестирали чрез записки в тефтер, чрез изговаряне на глас или под формата на молитва.

4. Получаване на отговори

Юпитер също така е и планетата на откровението и разкриването на тайни. През този период се пригответе да получите тъй дългоочакваните отговори на вашите въпроси, да разкриете истинската природа на даден човек или да получите просвещение относно мисията и съдбата на сегашния ви живот.

5. Позитивно зареждане

Макар Ретроградният Меркурий рядко да вещае оптимистични възгледи и радост, сега влиянието на малката планета е изцяло повлияна от Юпитер. Не само, че ще се чувствате доста щастливи без причина, но и настроението ви също ще бъде приповдигнато.